En ny blogg


Men inte min, utan en julklapp till min mamma. Idag har jag varit hos henne hela dagen och med gemensamma krafter har hon så öppnat upp sin blogg "Mina Foton och Akvareller" Där kommer du undan för undan finna vackra fotografier från skilda håll i världen och hennes stora hobby akvarellmålning. Bilden ovan föreställer en av mina favoriter som numera är såld.

Gå gärna in och ta en titt på hennes alster och hälsa henne välkommen till bloggvärlden

4 kommentarer:

 1. Din mamma har målat underbara akvareller. Lite synd att jag inte kunde kommentera eftersom det bara gick om man har "blogger". Vissa bilder gick inte att se i min dator, men det kanske var något med mina inställningar har hänt ibland att bilder bara har ett rött kryss i vänstra hörnet. Men i varje fall kul att se fler som bloggar får önska henne välkommen via dig.

  SvaraRadera
 2. Jag har kikat in hos din mamma... men som Charlotte säger, det är bara de med "blogger" som kan kommentera.

  För övrigt hade hon mycket fina tavlor. Härligt med en mamma som bloggar. Önskar min mamma kunde börja visa allt hon gör och gjort. Men icke!

  SvaraRadera
 3. Carlotte Nina och alla andra som varit inne på mammas blogg och skrivit så fina kommentarer: Tyvärr tror jag inte mamma ännu vet hur hon ska svara på dom, men jag tror era gulliga ord sporrar henne att lära sej mer om bloggvärlden.
  Det är jag som ställt in så att hon bara kan ta kommentarer från blogspottar för att inte göra det för avancerat för henne.

  Mamma har inte heller adressen till denna blogg så tyvärr kan hon inte läsa Charlottes kommentar men jag vidarbefodrar den gärna om det är ok.

  Nina: Visst är det kul sen får vi väl se hur mycket bloggande det blir, hon är vä inte helvän med datorn precis... *fnissar* du får väl ge din mamma en blogg i julklapp, det var så jag gjorde. Kanske blev det vatten över huvudet på oss bägge :)

  SvaraRadera
 4. Har du tagit dig vatten över huvudet... fniss... det kanske vi har gjort lite till mans...!?
  Men DU är nog specialist på det...eller hur?

  Vet du vad... jag fixade tisdagstemat även denna gången! Lite långsökt, kanske...men jag tycker ändå att det blev bra i slutänden!
  In och inspektera med dig!

  SvaraRadera