Bland ståndare och pistillerIgår var julen så till ända... men min Julros blommade som vackrast.Denna ganska enkla lilla ros (i jämförelse med andra rosor) med dess underbaraste vita, nästan transparanta färg, med en egen liten blomma som ståndare, har förmågan att blomma när det är som mörkast i kallast i vårt land.

"En ros... är en ros... är en ros..."Sopa bort tråkigheterna med en blomsterkvast
Andra bloggar om: , , ,

10 kommentarer:

 1. ja du, de små enkla rosorna är sååå vackra!!
  Tack så mycket för att du hittade min blogg.. då hittade jag ju din!
  Nu måste jag kika runt lite på din sida..här fanns mycket att se!!
  Må så gott A-C

  SvaraRadera
 2. Jag gör gärna ett försök ;)
  Julrosor är underbara, enkla och vackra :)
  kram Lily

  SvaraRadera
 3. Underbara blommor julrosorna.. mina blommar så vackert just nu.. Ha det gott /Monica

  SvaraRadera
 4. Visst kan man sopa bort tråkigheterna med det du skriver. Man kan också sopa till någon som är dum. :) Näe, skämtar bara, man ska vara snäll, det kommer man längst med.

  SvaraRadera
 5. På ett ställe där jag bodde som barn fanns det julrosor, det var någonstans i västra götaland... fascinerades av att de blommade i snön.

  Du har fått en "You make my day"-utmärkelse hos mig.

  SvaraRadera
 6. Vackra bilder på vackra blommor....och du tack för länken till blocketannonsen...jag handlade direkt...det var precis vad jag längat efter *fnissar hysteriskt*
  Kram/Gunn

  SvaraRadera
 7. Jag säger tack till er alla som kommenterat. Kul med respons och kul att du tyckte om rosen.

  Till den som undrar så ska jag och Liljekonvaljen försöka ropa så högt att våren kommer hit ögonaböj ;)

  Moa och Nina... vet ni om dom kan stå ute på balkongen, jag tog in min för i blomsteraffären sa dom nej, men egentligen borde dom ju kunna det. Jag vattnar iaf med isvatten för det läste jag på en blogg.

  Erika... klart man ska vara snäll, men inte ska man tåla elakheter.

  Kul att jag kunde bidra med bra tips på blocket till dej som var intresserad.

  Ann-Cartin, kul att du tittade in... du är alltid välkommen tillbaka.

  SvaraRadera
 8. Det är inte så ofta vi kommenterar hos varandra.Våra kontakter ligger ju på ett helt annat plan. Men när man se något så förunderligt som denna blomma måste man ju helt enkelt göra en kommentar vilket jag nu just gjort. Stor kram på dig från din far!

  SvaraRadera