Tisdagstema - KÖK


Vill du veta vad dessa har med kök att göra så får du klicka här
5 kommentarer:

 1. Jag får så mycket beröm och frågor om min/din fina korthållare. Den hänger så den är bland det första man ser när man kliver in hos oss. Är inte omöjligt att du får fler beställningar. Jag har lovat att förmedla i så fall. Om du vill kan du skicka några visitkort om du vill att jag ska sprida din konst. Kramar...

  SvaraRadera
 2. Söta gardiner!! =D

  Lagom juliga!
  Kikar in och önskar dig en trevlig lucia!
  Kram

  SvaraRadera
 3. Det var fint i fönstret!

  Lyssnat på din musik. Nu när det går mot jul är det väl lämpligt med "Elato" Den är fin på grekiska!
  Kram mitt trolltyg!

  SvaraRadera
 4. Tack Witch och Gisan.

  Faur: Får väl lägga till den då

  SvaraRadera
 5. Riktigt smart, julgardinerna är supersnygga. Ha en fin dag.

  SvaraRadera