Så här kan man ju oxå göra

Undrar om det snart är dags för mej att bli farmor... då vet jag iaf hur jag ska få städat här.

Det här är strå´t vassare än den dammtossa jag skapade för ett tag sen.

Så alla hugade mödrar, och far- mor- mödrar här har ni tipset för idag.Andra bloggar om: , , , ,

10 kommentarer:

 1. med denne lille trollunge .. kommer mina tankar att sysselsätta sej med när vi fick vår son på lucica dagen -72... han kom till oss från SydKorea... 35 år sedan .. Tiden går fort ...helt från Ditt ämne ..men ändå inte .. Kram, !

  SvaraRadera
 2. Ja, varför tänkte jag inte på det, speciellt när tvillingarna var i krypåldern!?
  Vad dum jag var som städade själv!

  SvaraRadera
 3. Den här var ju bara för skön!!!

  SvaraRadera
 4. Ha ha, vilken härlig grej. Vet ju att småbarnsföräldrar dammsugar ofta, då kanske man kan göra det lite mer sällan med den här "trasan" ;)

  Trevlig fortsättning på veckan!

  SvaraRadera
 5. hrm... jag har nog missförstått allt jag. När barnen var små dammsög och torkade jag golven för ATT de skulle kunna vara där - kanske skulle jag överlåtit den sysslan till dem istället. Med denna overall blir det ju både dammat och torkat.

  SvaraRadera
 6. Ha, ha, ha - vi fick oss ett gott skratt här på jobbet när jag såg bilden. Helt underbart. Precis som Nina så städade jag innan jag släppte ner barnen på golvet, kanske i onödan alltså....

  SvaraRadera
 7. Kanske det finns någe liknande för små hundar?? Skulle isåfall vara perfekt på våran lille herr Pontus P!

  Vilken vacker julhälsning... lite "fabelfull" blev man allt! Speciellt när man fick klicka fram lite SNÖ!!!

  Varm kram..

  SvaraRadera
 8. Jag har läst din blogg ett tag men aldrig lämnat något tassavtryck, kanske på tiden att jag gör det. Härlig bild, finns det måntro små för sköldpaddor också? Jag som inte gillar att städa golv. Gillar din blogg mycket.

  SvaraRadera
 9. Elle, vad mysigt att läsa om din son och att dina tankar gick dit istället för allt trasslet. Kram på dej vännen.

  Alla ni som har städat och gnott, synd att det inte hjälper att vara efterklok ;)

  Elisabeth... du kan väl sätta lite trassel på hundens tassar eller ;) Glad att du gillade julhälsningen, kortet är väldigt magiskt på nåt sätt, önskar att det var lika lätt att få julstämning irl, och snö. Fast när väl julafton är där så brukar stämningen infinna sej trots allt

  Maloppa... kul att ni skrattade, det var liksom meningen

  Charlotta... glad att du stannade till och språkade en stund. För sköldpaddor vet jag inte men om du binder trassel runt magen tror du inte det funkar då? *fniss*

  SvaraRadera