En present


I tisdags fick jag en underbar födelsedagspresent av min kära Gerda-Thyra en resa till Alingsås, en heldag med middag och underbar stadsvandring bland alla söta butiker. Bland dessa är väl Korpens lustgård den bästa, fast mycket fint fanns givetsvis på Balders Hage. Här fanns julstämningen till fullo en vanlig tisdag... tack min kära väninna.

9 kommentarer:

 1. Tack för kommentaren. Ja det är ju upp till var och en att välja vad man vill titta på. Men jag var så in i hoppsan nyfiken på dessa töntar som ursäkta men har inte de rätta orden för detta med såpopror.
  Ha en bra dag.

  SvaraRadera
 2. Vad snällt av henne. Men det var du värd. Så go och snäll som du är. Härligt rak och redig person.

  Gulligt av dig att berätta om lakanen.:-) Då är jag ju inte ensam då.
  Men lite beviken blir man på sig själv ibland. Kram du goa vännen.
  Stina

  SvaraRadera
 3. Så himla roligt att få en heldag med middag och allt!
  skulle verkligen inte vara helt fel att få.

  tackar ännu en gång för din blogg,dom ger verkligen styrka och ljus i mörkret.
  kram malin

  Skelleftebruden

  SvaraRadera
 4. Bilden från Alingsås blev jättefin... med massa julstämmning i...

  Ja, vi hade väl trevligt på vår lilla utflykt, vi borde väl göra sådant lite oftare, bara!

  Nu ska jag fortsätta min "städvandring" i mitt hem... ungarna vill börja ta fram tomtarna!

  "ALLA ANDRA HAR JULPYNTAT... UTOM VI"... sägs det...!!????
  Vi brukar ju vänta till skolavslutningskvällen, men nöden har ingen lag... i år får det bli tidigare, eftersom det tydligen betyder så himla mycket för tvillingarna!

  SvaraRadera
 5. Stina... klart att det finns fler tokar ;)

  Malin... tack själv du för dina fina ord. Lite var det väl min mening med bloggen, fast ibland blir jag så trött och har inga krafter kvar att jag inte orkar var uppmuntrande, och denna månad har varit för mycket annat... ofta har jag samlat material till att skriva men när kvällen kommer så stirrar jag liksom bara på datorn och orkar inte.

  Gerda-Thyra... du kan ju be ungarna sticka in näsan här om dom vill, här finns 1 sjuarmad stake, En 1/2 julgardin, 1 stjärna, 1 advändsstake med 4 otända ljus... jag tror du får en stor kram

  SvaraRadera
 6. Nja... vi ska se om detta går.... det gick nämligen inte att göra så förut idag!


  Nej, det går inte att skriva in bloggagratisadressen!
  Går nog inte med svenska bloggplatser!?

  SvaraRadera
 7. Nu är du länkad på min hemsida ;-) Kramar...
  http://gisan.dinstudio.se

  SvaraRadera
 8. Hej!
  Tack för kommentaren i min blogg. Vad fint det ser ut att vara i Alingsås, bor tyvärr för långt bort för att ta en dagsuflykt till den butiken. Ville bara höra om det är ok att jag länkar till dig i min blogg?

  SvaraRadera
 9. Alingsås är en vacker stad . det har varit min hemstad under ca 40 år.... ska faktiskt dit i morgon .. till min tandläkare som jag har kvar där ... Ha det gott, kram...

  SvaraRadera