Tisdagstema - pynt


Någon pyntare av stora mått är jag inte men då jag var och levererade lite av mina grejer till Fjällblommans blomsteraffär kunde jag inte motstå denna lilla mus. Så han fick följa med mej hem. Kanske inte så jul-likt... men han ska nog få en del tomtekompisar så småningom. Tillsvidare får han leka med mössen och katterna

Hursomhelst så passar jag alltså på att även berätta att om du är i Göteborg så kan du numera se en del av mina skapelser IRL på "Fjällblomman" (fjällgatan) och på "24:ans mångfald" (bangatan 24). Är du i Vänersborg så kan du hitta dom på "Country Dreams" (björkholmsgatan 2g)


Glöm inte -
Att vakna på rätt sida om eländet...
är anledning nog att le


Lite information till alla som undrar... så har jag bytt ut bilden för att min kära Gera-Thyra trodde att det var en något centimeter högt gjort i kottar eller något liknande så jag fick ställe den med något hon kunde referera till (ser du nu min vän... ) Den är av plåt, lite rostig och 18 cm hög. Ps... Gerda-Thyra är iaf ärlig... i telefon talade hon om vad hon tyckte... men var snäll och sa inget i kommentarerna *pösssss på dej*

10 kommentarer:

 1. Hej!
  har saknat dina inlägg nu i ngn dag när du inte uppdaterat.

  Fastnade verkligen för dina sista ord
  "Att vakna på rätt sida om eländet...
  är anledning nog att le"

  tänktvärt de där, mkt tänk värt.

  Kramar Malin
  (skelleftebruden.blogg.se)

  SvaraRadera
 2. Är övertygad om att han kommer att få många fina vänner omkring sig. För alldeles ensam ska han inte vara. :)

  Passa på att önska Dig en trevlig och fin 1:a Advent!

  SvaraRadera
 3. Gullig liten råtta, förstår att den fick följa dig hem. Ha en riktigt fin första advent.

  SvaraRadera
 4. Grattis på din stora dag! Och en trevlig första advent!

  SvaraRadera
 5. Ja hipp hipp....... hurra, hurra hurra hurra!!!

  SvaraRadera
 6. HURRA HURRA HURRA HURRA....hoppas du har haft det riktigt, riktigt bra!
  Puss på dig, kompis!

  Gerda-Thyra


  (Jag kan inte kommentera på vanligt sätt inne på blogspot längre... måste klicka på anonym numera, kolla dina inställningar!)

  SvaraRadera
 7. Nähe..du, jag kan verkligen inte kommentera på annat vis!!!

  Något är galet.. vet inte vad!?

  Fniss...Självklart är det du och jag som svävar över hustaken...
  De andra i ull, får vi hoppas var några andra... för de är fullständigt demolerade och till hälften uppätna, av en viss Herr Findus... känner du honom?!

  G-T

  SvaraRadera
 8. Malin... hej, kul att du kikar förbi då och då. tyvärr krånglar datorn och jag har haft lite mycket det senaste så bloggen har kommit i sista hand. Men jag är glad att du gillade citatet, väl värt att förssöka tänka på då saker känns som värst.. kram till dej

  Kram till er andra för fina lyckönskningar...

  P-D... haha du, jag hade glömt att jag var med där, så dej kunde man ju inte lura.

  SvaraRadera
 9. Älskade gumman... ser ju nu att musen är något annat än vad jag trodde eller tyckte mig se förut.... (inte kottar, men dock nötter... fniss)
  Ber verkligen om ursäkt, har mått dåligt hela dagen för detta... mina barn är inte glada över min frispråkighet... de tycker att jag måste börja sansa mig och inte bara babbla rakt ut i tomma intet!

  JAG ÄLSKAR MUSEN!!!!!!!!!!!! DEN ÄR I ROSTIG PLÅT... OCH JAG TYCKER OM ALLT I ROSTIG PLÅT... BARA SÅ DU VET! RYCK FÖR GUDS SKULL INTE MUSEN UR HÄNDERNA PÅ MIG.... SNÄLLA...?!

  PÖSS på dig själv!

  SvaraRadera
 10. Nääää. jag gillar att du säger som det är, annars vore du nog inte min bästa vän.
  Men nu har jag bestämt mej... musen ska Findus få så kan du sitta och glo när han har kul i sin egen lilla katt-o-råtta-lek. Jag ska viska i hans öra att du ska få låna den ibland

  SvaraRadera