Trasig... dagens tisdagstema


Detta är mitt bidrag för dagen... Trasigt och gammalt...
men tar även med en liten berättelse om då min son var liten, ca 15 månader gammal och med ett inte så stort ordföråd var vi och badade för första gången i havet. Detta var något helt nytt för honom men som van babysimmare dök han genast ned under vattnet men kom snabbt upp igen - TRASI´T, var det enda ord han kunde finna för denna för honom helt nya erfarenhet av salt vatten.

8 kommentarer:

 1. Son var det. Men vilken av dem?
  Bilden ser trasig ut och inte lagan som du säger!
  Kram på dig spökande trolltyg!

  SvaraRadera
 2. Clara springer så håret fladdrar....31 oktober, 2007 08:40

  Nu var det evigheter sedan jag var här inne hos dig kära änglaströssel!!! Var tar tiden vägen? Du ....din bild är så vacker och din lille sons uttalande får mig att le...så goa de är!!!
  Och en liten kurs i luffarslöjd...jo, man tackar!!!!
  Du och Gerda Thyra är så kreativa och härliga....jag är faktiskt lite avundsjuk på er ....för jag gissar att ni har så mycket roligt tillsammans...jag kan riktigt höra ert fnitter...måste vara härligt att kunna vädra sina idéer med en likasinnad.....kram kram ...nu måste Clara skynda tillbaka till sitt Linneskåp!!!

  SvaraRadera
 3. Vilken fin och gullig historia.

  SvaraRadera
 4. Hej kompis... ser att Clara är lite avundsjuk på oss...hon får väl flytta hit då... det hade nog varit kul, eller hur!?
  Jättefin bild med underbar patina..

  Jag börjar känna av att jag lever... får inte riktigt saker och ting att gå ihop... ändrade mattider, ja, tider över huvud taget... osv... osv...hjälp!!! Fniss.. det kanse bara är jag som är ovan med struktur?!
  Vi hörs sedan! Ska koka potatis nu...

  SvaraRadera
 5. Faur.. det var den äldste, men visst ser du väl att det en gång lagats men inte idagarna kanske.

  Mia och Vickan: tack

  Hannele: vist är det vackert med gammalt.

  Clara: så, så, varva ner, stanna en stund, du hinner nog... Dessutom lovar jag nog även genom G-T att skulle du ha vägarna förbi götet så ska vi nog få dej att stanna upp en stund på fika. ............. oj.... undrar om hon hann med att höra det sista jag sa.......

  Gerda-Thyra: *fnissar* hon skulle bara veta vad hon går misste om...

  SvaraRadera