Saknad - Tisdagstema

Lite sent kommer jag här med mitt bidrag till Tisdagstemat.
Det finns så mycket som är saknat... ofta människor som man en gåmg kände.
Jag kände en stor saknad då min svärmor avled. Jag träffade henne första gången -81. Sedan återsågs vi inte förrän -93, då jag lärt mej grekiska och vi kunde prata med varandra.
När vi nästa gång -95 åkte till Grekland avled hon strax innan vår resa. Saknaden består mycket i att allt jag skulle vilja lära av henne, kunskaper och minnen från min mans barndom. Men oxå det jag kunde berätta för henne om hennnes barnbarn. Den möjligheten ger fortfarande en stor känsla av saknad, inte bara för mej utan även våra barn pratar om det ibland.
Ovan skrivna är väl mer en parentes, för när det gäller tisdagstemat väljer jag ett foto i nutid med en undran om någon av dessa spadar är saknad tro?
Jag tog fotot för några veckor sedan och det hade väl passat bra både när det gäller temat "olika" och "hinder".
Hursomhelst, skämt åsido - är det någon som saknat mitt bidrag?

gallerisidan finns en fotoredigering av något annat jag saknar.

3 kommentarer:

 1. Det var ett bra foto med tanke...visst är det underbart att gå ut med kameran och upptäcka att man tittar efter saker att fotografera som man normalt kanske inte tittar efter på sin promenad.
  Man upptäcker så mkt nytt med kameran i handen ...jag gör det i varje fall.
  Kram och trevlig helg.

  SvaraRadera
 2. Hej Alle, visst är det så. Man ser ju en massa saker nu för tiden som man inte såg förut. Men det gäller delvis hela bloggandet. Med tisdagstemat hittar jag hur mycketso helst att fota veckor senare. Denna fotade jag veckan efter hinder... och nu plötsligt passade den.

  SvaraRadera
 3. Hatar saknaden. :(

  SvaraRadera