Glad att kunna visa...... denna "Gårdsblåögda Fåupp-fågel" som är den enda som finns kvar av kulturnattas urtidsfåglar. Jag skrev ju om "Gul Samuraj" i tidigare inlägg om kulturnatta men då jag idag var ute och försökte fånga den i linsen hade den liksom 2 andra redan flugit iväg...

Men denna bild kan väl ändå ge dej en hum om hur de övriga kan tänkas se ut.

7 kommentarer:

 1. Hmm hej trolltyget, men det var väldigt så ovanlig art av fågel ni haft här vad jag ser...tror man får se till att någon ornitolog kommer och katalogiserar den,, mycket speciell men fin

  SvaraRadera
 2. Det var ju en riktigt knasig pippi...det där :=)
  Hööruuuu...lilla trolltyg...du ska inte vara ledsen.....det kommer något annat snart som ersätter mossygreen/fotobloggen...ingen blogg utan en sida med lite vacker musik och mina bilder.....Clara är inte riktigt färdig ännu....seså, ryck upp dig nu och sjung med...Vi ska faktiskt ut idá...mitt lilla fejs och ja...........kraaaaammmm

  SvaraRadera
 3. Såg ut att det var en spännande grej... missade tyvärr inlägget tidigare... ska kika efter det!

  Hoppas allt är bra med dig!
  Har förresten en utmaning till dig i min blogg!
  http://blogg.passagen.se/dreamwitch66/20071016#p_font_face_verdana_arial3

  SvaraRadera
 4. Tänkte komma inom och se din tolkning av Tisdagstemat, men ser inget här..
  För du är väl med där oxså eller har jag helt fel?
  Härlig kväll på dej.

  SvaraRadera
 5. Jassså det var en fågel. Jag trodde det var en liten nalle som skulle ta en rymdfärd med en raket.
  Kan den kvittra också?
  Oj vad jag kan vara rolig i dag. Nåja den var fin så kram på dig mitt Trolltyg!

  SvaraRadera
 6. Va mysig pippi du har....hoppas den inteflyger sin kos....ha det gott Kram/Majsan

  SvaraRadera
 7. handouts emergencies careers deliverables silg roman branches billingham nevaid ifis concluded
  lolikneri havaqatsu

  SvaraRadera