En vecka efter kulturnatta...


...har jag så kommit ikapp. Kvällen var underbart vindstilla så t.o.m vanliga värmeljus fick brinna ifred. Trots att Kulturnatta började 1 timma tidigare än som förr om åren så tillströmmade besökare redan på utsatt tid för att följas av ett ständigt flöde resten av Natta.Lampor och mer än 150 marschallerna runt om bidrog till att inte bara lysa upp själva trädgårdarna och kollonin utan hela stämningen blev många vackra ljusglimtar.
I föreningshuset bjöds på Galleri med levande musik och vackra konstverk. Soppkök med citronbaugetter fanns och även om magen inte knorrade så var det så gott att man intog det på stående fot.


Tyvärr blev natten så småningom kall och mörk så därför blev inga foton tagna som jag kan visa här... (istället rekommenderar jag om du är i närheten av Göteborg nästa år och har möjlighet - komma och titta) ...för jag skyndade mej nerför backen kantad av ännu fler marschaller i komposteringspåsar som vägledde mej hem. Odlarföreningen i denna backe hade sitt eget bidrag till Natta med de underbaraste fågelarter i träden såsom t.ex en hacka målad gul med ögon och näbb... vid namn "Odlarföreningsgrävare gul samuraj"För mej personligen blev det som vanligt mest mina Luffarschack  och och Änglar som fick följa med besökare hem

Nästa inlägg blir en liten uppföljning på kulturnatta...

Andra bloggar om: , , ,

1 kommentar: