4 sanningar med vinglas för alkolister...eller nykterister

1. Jag tycker inte om att visa upp saker jag tillverkat, på nätet...
Det var mycket roligare att sälja på kulturnatta och som tidigare på kronhuset. Att möta kunden, låta henne se och känna, och att jag ser och känner vad hon tycker, är mer min stil. Men nu har ju nätet blivit ett forum och det är bara att lägga sej på vågen och gilla läget (får se till att jag inte får kallsupar). Här i cybervärlden har jag inte en susning vad som tycks, mer än då det skrivs en kommentar... men många tittar ju in utan att säga något.

2. Jag vill helst bara tillverka en sak, en gång...
kan vara därför jag gillar bättre att sälja face2face så att säga. Då har jag bara den grejen som säljs och när den är såld, ja då är kunden förhoppningsvis lycklig ägare av något som ingen annan har. Och jag kan göra en ny kanske liknande sak till nästa gång, men det blir inte mer av just den grejen. Därför är det så svårt med beställningar, tråkigt kanske men sant... men det är ju liksom skapandet som är kul.

3. Jag vill ha ett mål med det jag skapar...
Oftast gör jag saker för att testa eller för att ge bort, någon enstaka gång gör jag för att jag behöver eller tvunget vill ha. Men jag är ingen prylmänniska... har inget större behov av att äga. Klart jag vill ha fint och mysigt men det ska vara ordning och rymd runt mej... vackra saker finns ju runt omkring mej överallt ändå - "man kan ingenting ta med sig dit man går"

4. Jag är inte alltid logisk...
Så nu har alltså tillverkat 2 prylar som jag bara gjort för att det är så himla kul att veva trådslöjd, och som jag lägger ut till försäljning på nätet och just dessa modeller kommer inte göras fler av...men kanske nåt liknande. Vill du se dom får du klicka här


Andra bloggar om: , , , , , , ,

8 kommentarer:

 1. Var och tittade på Kråkspark i dag.Vad tjusiga de jjustakarna eller vad man kallar de var. Värkligen underbara och vilken lyster den blå färgen fick! Kram mitt trolltyg. De är säkert inte svårsålda, men synd att sälja. Men du kan ju inte spara på allt!

  SvaraRadera
 2. Håller med om punkt två... jag vill göra likadant och själv bestämma vad som ska tillverkas och hur.

  SvaraRadera
 3. Den var verkligen fin. Ser väldigt svårt ut att tillverka sådant. Roligt med något son inte finns i massproduktion.

  Ps Jag har ny bloggadress, det är den jag skrivit in här som gäller i fortsättningen.

  BloggaGratis fick jag nog av och fler med mig. Ett sådant strul är inte godtagbart.

  SvaraRadera
 4. Hade ju tänkt utmana dig, men du var ju redan utmanad.
  Tar någon annan istället.

  Jo måste ju också säga att du gör fina saker. Kommer nog att beställa någonting snart.
  Eller köpa av det du redan har.

  Ska du till Liseberg någonting under julmarknaden?
  Kanske vi kunde ta en fika då?

  SvaraRadera
 5. Hej
  Kul att titta in här, jag håller på att göra änglar i järntråd, lägger ut dem sen, om du är road av änglar alltså, kan du komma tillbaka till mig.
  Annmarie

  SvaraRadera
 6. Så tjusigt!!!
  Du är välkommen in till mig när du vill:)

  SvaraRadera
 7. Du är en redig tös du! Klipsk och duktig på det du företar dig. Kram

  SvaraRadera
 8. Man lär så länge man lever.*S* Men ännu kvarstår problemet, att en del inte kan kommentera. Men nu orkar jag inte fundera på det längre.

  Önskar Dig en God natt och en God morgondag!

  SvaraRadera