Vilken underbar värld

Fick denna av en kompis idag och måste bara visa denGlöm inte sätta på ljudet
Andra bloggar om: , , ,

12 kommentarer:

 1. HEJ MARLENE!
  När jag går in på Din blog startar en låt... som jag inte kan stänga av! (inte calling all angels)
  Denna text är ung; you all fall down... you gotta get up you gonna get up again...
  Så när jag vill kolla på "vilken underbar värld" så hörs den musiken över filmens! (å när låten är slut börjar den om igen!)
  Hoppas Du fattar detta virriga inlägg!
  kram
  Marika
  ps mejl kommer!

  SvaraRadera
 2. Tack Marika... åtgärdat... inte alls virrigt. Den andra skall egentligen inte spela av sig själv, men nu har jag lagt den längre bak.

  kram

  SvaraRadera
 3. Den är makalös! KRamar...

  SvaraRadera
 4. Helt otroligt härligt. Kram

  SvaraRadera
 5. Visst är den häftig?
  Fick också den på mail i förra vecka. Att de bara kan åstadkomma alla figurer

  SvaraRadera
 6. Ja den var ju bara så läcker!

  SvaraRadera
 7. Det var verkligen väldigt bra gjort. Tänk vad en del kan med bara händerna. Helt fascinerande att se.

  SvaraRadera
 8. Helt ....helt ....otroligt!!! Jag har suttit här en lång stund nu och är HELT fascinerad!!!! Så jäkla läckert....vilken skicklig människa...hur gör han/hon?! Tack för att du visade detta.....hoppas du har det bra på din väg mot....det som väntar där i slutet....när ska vi få reda på vad det är....TRO`!? Kram på dig din gamla Trollpacka....näääää, mitt kära lilla Änglaströssel menar jag, förståss!!!

  SvaraRadera
 9. Blev lite filosofisk nu...efter att ha tittat på din film....TÄNK VAD MYCKET MAN KAN GÖRA MED SINA HÄNDER......Tack Gud för att jag har två fungerande händer...Amen
  Kram från Stolliga Clara

  SvaraRadera
 10. Kul att ni gillade den... själv har jag kört den flera gånger och bara facinerats av dessa händer. Håller med dej Clara, även om jag har sett en hel del otroliga arbeten med både fötter och mun, där några av "så tagna för givet" extrimiteter saknats.

  Clara... kanske ett litet missförstånd, slutet på vägen var faktiskt att jag lägger ner bloggen, men jag är inte riktigt där ännu. Sen, snyggt du klarade dej ur det sista du skrev *ler* "trollpacka - ha

  SvaraRadera
 11. Näääää...inte ska du lägga ner bloggen....väl....näää, nu yrar du min kära vän, säger Clara och lägger handen på trollpack...förlåt...änglaströsslets panna...

  SvaraRadera
 12. Clara: Jo d här fattas, ibland. Ibland så skymtar liksom vägens slt men så plötsligt stannar ja pp och tittar på allt runt omkring mej och då tar det j lite längre tid att nå slutet. Sticker iväg på en liten idostig ibland osv. Vi får se... än är jag inte riktigt framme.

  Kram på dej... hoppas du inte brände fingrarna ;)

  SvaraRadera