En utmärkelse att vara stolt över...

Motiveringen på engelska: "The 'Power of Schmooze Award' is The Award for bloggers who ?effortlessly weave their way in and out of the blogosphere, leaving friendly trails and smiles, happily making new friends along the way. They don?t limit their visits to only the rich and successful, but spend some time to say hello to new blogs as well. They are the ones who engage others in meaningful conversations, refusing to let it end at a mere hello - all the while fostering a sense of closeness and friendship".

Min fria översättning: "Schmooze Award är priset till bloggare som obesvärat väver sin väg in och ut i blogosfären, efterlämnande vänliga spår og leenden, och med glädje skapar de nya vänner på vägen. De inskränker inte sina besök till att bara gälla de rika och framgångsrika utan lägger också sin tid på att hälsa nya bloggare välkomna. Det är dom som drar varandra in i meningsfulla samtal och de vägrar att låta nöja sig med en simpel hälsning (goddag) - i hela processen lyckas dom att skapa en känsla av närhet och vänskap".

Denna fick jag av Nina på Johangården. Jag tar tacksamt och stolt emot den med glädje.
Många är de som jag skulle vilja ge denna utmärkelse men motiveringen är tydlig... jag väljer därför 3 stycken utav alla som skulle kunna få den (vill inte heller välja någon som redan fått den). Välj själv i listorna till höger om du inte är nöjd med mitt val...

6 kommentarer:

 1. Oj vad kul, tusen tack! Just nu är jag stoltast i världen!

  SvaraRadera
 2. Nu ....nu....får jag nog ta fram en näsduk......pppprrrrtttttffffff....man blir ju alldeles tårögd och rörd när man kommer in här och får motta en sådan fin belöning!!!!!
  Du ska veta ....änglaströssel, att jag blir varm i hjärtat av det här!!! Det ger mig ny energi och ny kraft....så just nu känns det som jag skulle kunna ta en tur till månen ....av egen kraft :=)
  Det var en mycket vacker text och utformning på den här belöningen.....Tack SÅ HEMSKT MYCKET!!! Och Grattis till er andra också..som fick motta samma fina utmärkelse!!!!
  Du är ett gullegryn, Änglaströsslet!!! Och du....bry dig inte om att kleta på dig för mycket sånt där smink.....du är vacker som du är....glöm inte ....att det VACKRA sitter på insidan!!!!
  En stooooooor kram till dig från rymdfararen Clara!!!!!

  SvaraRadera
 3. När man läser Claras kommentar tror jag ni alla förstår varför hon fick utmärkelsen.

  Clara... du får läsa resten av svaret på din komm på nästa inlägg

  SvaraRadera