Universalmedicin...

som jag en gång hittade på nätet...

Receptet på detta preparat har hittats i ett buddistkloster mellan bergen i Tibet och gör Dig till en bättre människa

Förberedelser

I en glasburk som Du kan tillsluta, lägger Du 350 gram krossad vitlök. Häll över 25 cl 40 %-ig sprit. Tillslut locket ordentligt och låt blandningen stå i kylskåpet i 10 dagar.

Härefter silar Du innehållet i glasburken genom en silduk av tyg. Saften fylls på nytt i en glasburk och förvaras ytterligare i 2 dagar i kylskåpet. Preparatet har blivit grönfärgat.

I nedanstående tabell framgår hur många droppar Du skall ta vid varje tillfälle. Dropparna får Du lättast med en pipett, och de blandas med 1 dl vatten. Kuren fortsätter tills allt är förbrukat.

Dag 1: Frukost 1, Middag2, Kväll 3

Dag 2: Frukost 4, Middag 5, Kväll 6

Dag 3: Frukost 7, Middag 8, Kväll 9

Dag 4: Frukost 10, Middag 11, Kväll 12

Dag 5: Frukost 13, Middag 14, Kväll 15

Dag 6: Frukost 16, Middag 17, Kväll 18

Dag 7: Frukost 12, Middag 11, Kväll 10

Dag 8: Frukost 9, Middag 8, Kväll 7

Dag 9: Frukost 6, Middag 5, Kväll 4

Dag 10: Frukost 3, Middag 2, Kväll 1

Dag 11: Frukost 15, Middag 25, Kväll 25

Dag 12: Frukost 25, Middag 25, Kväll 25

Fortsätt med 25 droppar frukost middag och kväll tills allt är förbrukat.

Denna vitlökskur renar organismen från fettämnen och Caculotion Billares, återställer kroppsvikten till det normala, upplöser blodpropp, hjälper diafragman, botar hjärtmuskel som är sjuk, botar åderförkalkning och sinusit, högt blodtryck, botar bronkit och lungkatarr, tar fullständigt bort huvudvärk, botar trombos i hjärnan, lunginflammation, mag-inflammation, Atrosit, reumatisk värk, hemmorojder, upplöser alla tumörer, ( invärtes och utvärtes ) förbättrar ämnesomsättningen hormonerna framför allt för kvinnor i övergångsåldern. Den är mycket renande för diabetiker, för problem med sömn, förbättrar matsmältningen. Bra mot oro och nervositet. Med andra ord - hela organismen blir återställd!!!

OBS Efter genomförd kur får den inte upprepas förrän efter 5 år.

links: , , , , , ,

6 kommentarer:

 1. hm... lär ju smaka apa.

  Men det sägs ju att bra medicin ska smaka illa.

  Men hur vet man när kuren är slut att man är just en bättre människa :D

  SvaraRadera
 2. Gamla dagars pencilinkur, kanske..!?

  Klart mina citroner klarar sig utanför kylen, det gör alla mina grönsaker här i stugan... Det MÅSTE de, eftersom kylen annars skulle vara i minsta laget...

  Har du inte tänkt på att de gul-gröna Kockums-grejerna i stugan innehåller idel ädel nyttigheter?
  Pottan= fruktskål
  Hinken= potatis, lök mm.
  Stora Tvättfatet= grönsaker

  Den nya "cykelringsskålen" får jag väl ta hem, den passar bättre i köket i "stadsvåningen"... fniss

  SvaraRadera
 3. Hej!
  Vad är "Caculotion Billares" som nämns i Universalmedicinen?
  M v h
  AndE

  SvaraRadera
 4. Har testat denna kur för ca 31/2 år sen. Kan berätta att mina åderbråckförsvann, mina svettningar försvann. Vill även tillägga att det inte behöver gå 5 år emellan kurerna,den kan även tas vid svår förkylning.Var dock beredd på att den sätter igång en utrensing i kroppen, själv blödde jag i 3 veckor sen var det slut med det. Är i klimakteriet så jag har haft bra hjälp av detta och nu ska jag köra den igen, känner att det behövs. Fick det ursprungliga receptet av en kvinna som jobbar med medicinalväxter. Rekommenderar den verkligen då den hjälp mig.
  Suzzanne

  SvaraRadera
 5. Suzzanne... Tack, jag är verkligen glad att du stannade upp och tog dej tid att berätta detta för mej. Har ännu inte testat, lade mer ut det här "lite på skoj" men inser att nu är det dags att ta sej till systemet och inhandla nödvändig starkvara... och så lite annat oxå förståss. Ska bli kul att kunna berätta min egen erfarenhet sedan. Tack än en gång med stor kram.

  SvaraRadera