Om man har för lite att göra...


så kan man ju alltid be dottern om att få göra flätor på henne. Men det händer nog aldrig, däremot händer det att hon ber mej. Och eftersom jag nu ändå var i tagen med vevande av ört-torkvindan så tyckte hon väl att jag kunde "veva" runt i hennes hår oxå... men visst, jag tycker hon är så söt med håret uppsatt så inte kan man neka henne detta. Minns då hon var liten, typ 3 år och jag gjorde det på henne, då låg hon till slut och sov i mitt knä medans flätorna blev till.

4 kommentarer:

 1. Vad duktig du är. Verkligen fint. Kram

  SvaraRadera
 2. Jättefint. Jag fick också fläta minstingens hår förr. Hon hade jätte tunt så flätorna blev så pyttiga =)Hon var så stolt...men det var tidsödande.
  Ha det så fint ikväll!

  SvaraRadera
 3. Fiiint!

  Håller fram mitt huvud så att du kan fläta mitt hår också. Var lätt på handen för jag är så håröm..

  Ha en bra dag!

  SvaraRadera