Nu åker jag...

på tjejfest hela helgen...

Detta tar jag med mej: Bytespresent innehållande lite som kanske kan förlänga sommarminnena ett tag till, En ört-torkvinda som jag visat förut, lavendel-skorpor, lavendel-socker, blomte och de undebaraste rosservetter. Värdinnan och en till av dem får varsin ljuslykta.

Vi ska på sminkkurs i Glommen och sedan tar vi oss hem till en av oss för att svida om och praktisera vad vi lärt oss, byta lite presenter och ha allmänt trevligt. Sedan sitter vi med skrea strand utanför fönstrer och förtär diverse godsaker och drinkar. Vad jag gör dagen efter ger sej... Jag ska iaf ha en supertrevlig helg... hoppas du får detsamma

links: , , , , ,

5 kommentarer:

 1. Hoppas du får det riktigt trevligt! Kram

  SvaraRadera
 2. Hoppas att du får en riktigt trevlig helg, vännen. Kram Stina

  SvaraRadera
 3. Kul, ha det riktigt roligt.

  SvaraRadera
 4. Jaa jag hoppas verkligen att du har haft en bra helg!! Kram

  SvaraRadera
 5. TAck för era önskningar... jag hade det jätterevligt

  SvaraRadera