Änglatosse-Tossa ?

Eller Dammråtte-Svepare...

eller som Nina på Johangården sa "Tossa för Trolltyget och andra kvinnor som har barnasinnet i behåll" kärt barn har ju många namn.
Detta blev iaf resultatet av restgarnsticket som jag använde till att testa ett nygammalt mönster på en "vanlig" Tossa. Och därmed har..... tatatatatram, tatatatatram.......... tatatatatram.......
"Nina på Johangården" återigen tagit hem vinsten (presenteras i nästa inlägg). Så ett stort Grattis Nina... nu behöver du bara sända mej din adress igen *ler* Du... nästa gång får du inte vara med och tävla, du ser tydligen in i min hjärna iaf *ler*

6 kommentarer:

 1. Oj. Wow. Hm.. har jag vunnit igen :D Kuuuul.

  *ler över hela ansiktet*

  Och nej, jag ser inte in i din hjärna... men skulle gärna se lite, lite av vad du tänker och funderar på.

  SvaraRadera
 2. Aha… undrar just vad du vill titta närmare på i min hjärna...
  Tyvärr är det nog inte mycket att se där mer än en massa embram ch annat snutterlisnutter.
  Mina tankar om ditt och datt sitter nog utanför själva hjärnan, tror iaf jag ;)Och för att se dom måste man nog komma mej väldigt när och även tycka om mej jättemycket och dessutom ha den förmågan som många önskar sej. Så nära mej är nog bara min make... det är kul när jag inte behöver ringa honom för att tala om vad jag glömde skriva på inköpslistan... eller att jag önskar mej något speciellt till fredagsmyset.
  Men som tur är ser han bara det jag vill skall ses...

  SvaraRadera
 3. Haha... jag tror att det finns mer i din hjärna än vad du vill kännas vid. Massor med kreativitet, bus och finurligheter. Det är nog därför jag känner mig så hemma i din blogg :D

  SvaraRadera
 4. Grattis til vinsten. Jättehärliga tossor blev det ju;)

  SvaraRadera
 5. Superläckra! Med sådana på blir livet mycket roligare tror jag!

  SvaraRadera
 6. asg tacka sjutton att DU kära syster springer med dessa jösses

  SvaraRadera