Virke på frihand... en burklockshätta

Vet inte om det finns något som heter så, vare sej det första eller det andra men jag har hursomhelst lyckats virka något helt komponerat själv för första gången. Jag har väl iofs tidigare ändrat på mönster och gjort lite som jag vill men detta har jag komponerat helt själv...


Idén fick jag faktiskt från Stina "hemma på landet" och hennes lampkjolar (jag vet - ingen logik, men så är det, det ena ger det andra) Så här är resultatet...Det svåra blir nu att göra flera... för inte sjutton hade jag tid att skriva ner hur jag gjorde, vill ju se resultatet med en gång, som vanligt... efterklok.

links: ,

9 kommentarer:

 1. Men...hur fint som helst. Du kan verkligen du...Kram

  SvaraRadera
 2. Men du.... Det vart ju hur *nuttigt* som helst.
  Själv håller jag på med ett överkast. *PUST* Men det blir nog fint när det blir klart.
  Kram
  XENA

  Ps. tack för dina besök hos mig

  SvaraRadera
 3. Eftersom du har gjort en burklockshätta så finns det naturligtvis något som heter så.

  Du får räkna på den du har när du ska göra fler.

  Visst är det härligt att kunna uppfinna precis det man behöver... som burklockshättor.

  SvaraRadera
 4. Nina - behöver och behöver, det gör jag väl inte direkt. Det enda jag behövde var att få virka nå't.

  Xena - lycka till med överkastet, inte lika "nuttigt" antar jag :)

  I övrigt Tackar och Bugar jag

  SvaraRadera
 5. å Gulligt gulligt..

  SvaraRadera
 6. Jättesöt! Särskilt de där små blommorna på kanten, de är ju skitgulliga (ursäkta vokabuläret)! ♡

  SvaraRadera
 7. Tango (TM)... du är ursäktad. kul att du hittade hit. Välkommen, välkommen.

  SvaraRadera
 8. Ååå så fint! Du är jätteduktig

  SvaraRadera