Snuttefilt för Själen


var ett uttryck jag hörde första gången idag... i vilket sammanhang tänker jag inte berätta.
Det skulle därmot vara kul att höra vad andra assosierar dessa ord med.
Så medans jag tar en liten paus i bloggandet så berätta gärna för mej vad som är Din Snuttefilt för Din Själ...
Dessa semesterbilder från den lilla ön Skinoussa i Cykladerna som vi besökte förra året är iaf några av alla mina snuttefiltar (jag har många, snuttefiltar alltså ;) vår altan och vår strand, visst kan man snutta på det ibland.
links: , , , ,

11 kommentarer:

 1. Snuttefilt, åh, jag blir lite simmig i ögonen av nostalgilycka. Min första snuttefilt finns i en kartong. När jag behöver en snuttefilt idag kramar jag min bästa väninna.

  SvaraRadera
 2. Vad härligt!

  Jag har nog en hel del snuttefiltar.
  Behöver inte så mycket för att jag ska tycka att det är en snuttefilt.
  En liten stund ensam, en kopp kaffe.
  En uppriktig kram. Ja, det finns mycket.

  Kram Stina

  SvaraRadera
 3. Hej Trolltyget. Hm snuttefilt sa du ja det är min barndomsväninna en som känner mig utan o innan henne kan jag ringa när som helst och å tröst eller mys liksom jag är hennes snuttefilt,Vi har följts åt genom livets alla skeden och med hjälp av varandra tagit oss igenom allt svårt och även roligt ända hit! När jag var liten hade jag min blå nalle med vit nos till min snuttefilt.Godnatt med sig sen då!

  SvaraRadera
 4. Enkäten har jag fyllt i. Så det är gjort.

  En snuttefilt var det... jag har många snuttefiltar, lite här och lite var. Det behöver inte vara en riktig snuttefilt, det kan vara precis vad som helst som är som en tröst och värme. Något jag läser, ett rart mail, en rar kommentar, mina närmaste, mina hundar, härliga ställen i världen... Jag ska nog sluta nu innan din kommenterskvot är full :D

  En snuttefilt saknar jag... en verkligt god god god vän som jag kan tala med ALLT om. Som oavsett om jag är sur och dum står vid min sida.. och som inte kräver att jag ska stötta denne hela tiden. Där vi kan stötta varandra... och fnissa.

  SvaraRadera
 5. Just nu är nog bloggvärlden min snuttefilt - hittar underbara "öar" att landa på (den här, Filifjonkans m.fl.) och de lyser upp min vardag.

  En fråga (teknisk sådan): jag undrar hur du lägger in en sån där härlig musiklänk... Är det svårt? Jag tror inte det går just nu i bloggagratis.se men om den tjänsten utvecklas så kanske det går? Jag är så imponerad av allas datakunnande. Jag tycker inte att jag lär mig så mycket jag vill trots att jag tillbringar timmar och åter timmar framför den för att lära mig mer och mer och mer och mer... :-) Men jag är en envis jäkel så det är bara att kämpa på.
  Kram

  SvaraRadera
 6. Snuttefilt för själen= Minnen som samlas i en bok. Några små saker som jag ärvt. Min underbara vän sedan sent 60-tal som aldrig någonsin sviker. Det finns mer men jag nöjer mig med detta!

  Vinkar tillbaka och hoppas dagen/helgen blir i solens tecken!

  SvaraRadera
 7. Snuttefilt för själen är för mig något som man mår bra av. Det kan vara olika från varje gång. Från bästa vännen till något materiellt. Kanske något man ser fram emot. Just nu är det att få ge mig ut med kameran o fotografera.

  SvaraRadera
 8. Snuttefiltar för själen, ja, det har jag nog en hel del av...ska fundera lite mer på det.
  Kramis

  SvaraRadera
 9. Har inget större behov av snuttefiltar, minns inte att barnen hade det heller.. inte ens napp hade dom.
  Själen mår faktiskt riktigt bra ;)

  SvaraRadera
 10. Till dig som älskar Grekland, följ med på denna resa. Det var hur kul som helst förra året.

  http://www.tallinksilja.com/sv/tab1/hobbyTrips/cruiseZorba.htm

  SvaraRadera
 11. Härliga bilder! Kopierar över till mina fotografier utan att fråga om lov den där du sitter som en prinsessa. Har fyllt i enkäten!
  Min snuttefilt är nog drömmarna och fantasins land att fly till!
  Kram från far!

  SvaraRadera