En påminnelse om framtid

och en titt bakåt.. sisådär några månader åt vart håll

 


Vinterbilder utanför balkongen

12 kommentarer:

 1. Uch! Inga kul bilder! Jag vill ha sol, blommer och grönt och förstås varmt!
  Längtar inte alls till snö.
  Nej tacka vet jag dit förra inlägg om kvinnor i perfekt ålder!
  Tack för besöket i smedjan!
  Kraaam och puss på dig från faur!

  SvaraRadera
 2. Smeden: Ja men det finns ju på alla andra bloggar och utanför fönstret oxå... så varför inte nåt annorlunda

  SvaraRadera
 3. Hej Trolltyget . Å så härligt det ser ut längtar vinter jag alla redan.Akson sa den 24 juli att det var 5månader kvar till jul och att vi borde va lite smart o handla upp oss på julklappar redan nu så hann vi med... Ang dina garn och pulsvärmare så skall det bli pulsvärmare det med. hos mig har gjort 2 redan men givit bort ett par,,,så jag vill ha ett par till,Ha det bra med dig

  SvaraRadera
 4. Hugamejsan vilka bilder. Men jag gillar vintern i alla fall. Mysigt med alla tända ljus.

  Nä, det är inte Maja på bilden, du frågade om, sötis. Kram

  SvaraRadera
 5. Vilken härlig vinterbild! MEN först måste vi ju ha lite sol och värme...:)
  kram

  SvaraRadera
 6. Fina bilder man jag väntar nog ett tag till innan jag längtar efter snö och kyla.

  SvaraRadera
 7. God fredagmorgon skulle kolla om du var uppe men det sovs gott ännu lite varstans. Störtregnar i Småland sen ett par timmar tillbaks Någon har glömt stänga himlens portar inatt så det bara väller,,,urk.Jaha fredag igen slut på denna vecka skönt höst snart. Ha det bra

  SvaraRadera
 8. varje årstid har sin njutnig tycker jag .... men just nu vet jag ju knappt vad det är för årtid .. men ,jo, vinter är det inte ... just nu tittar solen fram på ena sidan huset på andra sidan är det mörkt och det regnar !!!Kramar från mej o moina tre rövarkatter!!

  SvaraRadera
 9. Ja du Fjonkan... här var det som om någon? stod och hällde späner med vatten över hela huset. Naken sprang jag upp och hämtade in dynorna, i hopp om att ändå ingen var ute denna arla morgonstund.

  Försökte mej på en omvänd logik genom att lägga ut bilderna, jag vil oxå ha lite mer sol och värme innan vintern står för dörren

  SvaraRadera
 10. Jag som älskar snö och kyla tycker väldigt mycket om bilderna du lagt in. Hoppas denna vintern visar sig i snöflingornas tecken. Tänk om man kunde fånga en snöflinga, lägga den i en ask och ta fram den då och då och beundra dess skönhet. Ingen snöflinga är den andre lik. Alla har olika vackra mönster.

  SvaraRadera
 11. Kul att ni gillade bilderna, var väl lite mätt på alla sommarbilder *ler* Nä, ärligt talat så hade jag Bloggtorka (den enda torkan i år kanske)

  Och Du Erika, tänk vilken snuttefilt det skulle bli - s en liten snöflinga. På dagis så försökte vi faktiskt frysa in några stycken, funkade väl inte alldeles jättebra.

  Elle kan du vara snäll och krama katterna tebaks fr mej

  SvaraRadera