Väskor...


 Så här blev den... väldigt enkelt igentligen, men när man gör nått utan mönster är det ett himla pusslande innan det blir rätt. Mycket för att mina väskor måste vara praktiska och innehålla diverse fickor för att jag måste ha kategorisk ordning. Så ett fack för mobil, ett för nycklar, plånbok och cigg... lättillgängligt, m.m. Och sen givetvis ordentligt foder om det börjar regna, etc.

Även virket var jag tvungen att ändra mönstret på, annars hade det blivit för stort... den lilla stroppen virkade jag säkert 6 ggr innan den blev lagom längd. Och sedan virkade jag ytterligare en del som sitter uppe på handtaget.


Denna väska blev väldigt bekväm, precis som den jag sydde för många år sedan efter ett mönster och som var extremt praktisk med den lilla fickan på sidan och ytterfacket. Den är ganska liten när det stora facket inte används (den bit som ligger diagonalt över, men kan alltså fyllas när så behövs.
Den nya fungerar nästan likadant fast den ser helt annorlunda ut, mönstret nu när jag pusslat ett tag är väldigt enkelt så jag skall nog göra en till, fast i det tyg jag igentligen ville ha men inte fanns just i min färg då.


5 kommentarer:

 1. Jättehärliga väskor båda två!

  SvaraRadera
 2. Jaha Du din rackare?
  Varför s du inte jag och min hund?
  Ha,ha,ha vad vi har roligt!
  En riktig lurendrejeri-kram på dig!

  SvaraRadera
 3. Det är inte klokt vad fint du gör.
  Kan Smeden sy, eller sitter han bara och glöder?*skratt*
  Kram Stina

  SvaraRadera
 4. Å så söta de är de där väskorna härliga!

  SvaraRadera