Tävlingen är slut

Vinnare blev Nina på Johangården, jag har smakat och smakat, idag tillsammans med Gerda-Thyra och har kommit fram till att Nina är vinnare med Förrådet som kommer bli ettikettnamn: FÖRRÅDET - där goda råd inte är dyra.

Till Nina: Ser att du skriver att du är glad... men jag förstår ju efter att ha läst ditt inlägg lite nogrannare att din lessenhet och oro ligger ganska djupt. Vet oxå att små saker betyder mycket i såna stunder. Nu undrar du kanske hur du kunde vinna... Då du egentligen inte kom med nåt förslag... men det var dina ord som ändå gav mej namnet, till hälften iaf (vill du ha en halv Ängel *ler*). Ingen annan gav förslaget Förrådet och just nu känns det väldigt bra att få ge dej denna doftängel, men framförallt få ge dig glädjen av att ha vunnit.

Tack alla ni andra för era förslag, ni är alla för gulliga, det var kul det här med tävling... kanske startar en ny så småningom. Hoppas ni också har haft kul.

*försöker förtvivlat skicka lite blomdoft till er genom datorn*

9 kommentarer:

 1. Åh, jag har vunnit en tävling! Vad härligt! Nu blev jag glad :D

  Kram!

  SvaraRadera
 2. Oavsett så är du en ängel :D

  Och jag blev glad över att se att jag vunnit, även om det var en "halv vinst"... men jag tror att jag föredrar en hel ängel :-)

  SvaraRadera
 3. Klart du får hela... Änglaströsslet i kjortlen ramlar ju ur annars *fniss*

  SvaraRadera
 4. Då säger jag GRATTIS! till Nina . Det är hon värd. Kram

  SvaraRadera
 5. Ja grattis till Nina! Men varför vinnar aldrig jag något hoppas det där är sant. otur i------!
  Jag har i alla fall haft kul utan vinst!
  Kram och god natt!

  SvaraRadera
 6. Faur Då har du ju vunnit det viktigaste *ler och kramar om*

  SvaraRadera
 7. Grattis till vinnaren;) :))

  SvaraRadera
 8. Grattis Nina!
  Namnet är toppenbra!!!

  SvaraRadera