Med kaffe och snoppfodral...

 för brudgummar, spenderade jag gårdagen på Gerda-Thyras veranda.
(alla giftaslystna män slänger sej på mailen för att beställa *fniss*)

 Uppför back-en/arna (den är lång i flera delar), knallade jag med hälsning från Clara. Det är bara backen som skiljer mej fysiskt från min kära vän. Jag bor där nere och hon där uppe på sommrarna. Kan ju ta spårvagnen runt men då skulle jag ju inte uppleva denna underbara grönska mitt inne i stan.
Jag tog oxå med min lilla burk som jag proppat full med Änglabroderi... och medans hon tvättade lapade jag kaffe och startade på en ny DoftÄngel, Sen att den i puppstadiet ser ut som ett snoppfodral (kan fås med vingar på var sida) för brudgummar är en annan sak (vi kan ju alla ändra skepnad då och då). Det kanske blir en ny tävling och då är det ju bra att ha några stycken liggande... DoftÄnglar alltså.


8 kommentarer:

 1. Tänk om jag hade suttit där jag också och pillat med något och lyssnat på era finurligheter.

  Vet du att det fanns en gång i tiden beskrivning på virkade snoppfodral? Nu vet jag inte var den beskrivningen är... kanske lika bra det :D

  Jag tycker att det låter som om ni är i min favoritstad. Rätta mig om jag har fel. Varför ska alla vara där jag vill vara men inte är?!

  Ha det bäst, min vän!

  SvaraRadera
 2. Alltså du är helt crazy :=)
  Vad söt du är när du sitter där och sörplar kaffe i din LILLA kopp.....om jag med kunde varit med där en stund och fikat med er...det hade varit så mysigt!!! Vad tvättade lilla Gerda Thyra...kanske prinsessan på ärtens alla madrasser :=) Vad bra att du kom ihåg min hälsning...fattar du vad lycklig jag är över att jag kan skriva härinne igen TJOHOOOOOO!
  Kram

  SvaraRadera
 3. Åh.... hjälp.... ni hann titta in innan jag städat färdigt. Men välkommna, välkommna. (Det är ett pusslande innan tavlorna kommer på plats, precis som IR måste mn backa några gånger för att studera resultatet och sen fram och vrida och vöända lite till)
  Nina tror att jag ocså sett det nånstans *fniss* du är välkommen att hälsa på när du vill... här finns många goá gubbar
  Clara Du är välkommen du med... storleken på det hon tvättade var nog i samma dimension som kaffekoppen. Lycklig, det är jag med.

  *kramar om er båda*

  SvaraRadera
 4. Vist är backen vacker och fin att gå ner för. Men ni andra skulle bara veta vilken "jäkla" backe det är att gå upp för!
  Ska jag nu behöva gå upp för den så vete tusan om du får någon kram.
  Ach, krama dig kan jag ju inte låta bli!

  SvaraRadera
 5. Jag tycker att Smeden SKA gå uppför den backen. Bara nyttigt!
  Urtjusiga bilder.
  Kram Stina

  SvaraRadera
 6. Hehe... goa gubbar gillar jag!
  Börjar gå idag.. är nog framme om tre veckor :D

  SvaraRadera
 7. *fnissar* undrar vem som kommer på besök fösrt... en liten fågel viskade i mitt öra att det kanske blir främmat i sommar.

  Så börja gå ni... undrar vem som kommer först *fnitter*

  SvaraRadera
 8. Vad söt du bakom kaffekoppen *S*

  SvaraRadera