Ledsen - min blogg har utsatts för granskningMin blogg anses eventuellt vara en spamblogg och har utsatts för granskning. Har det hänt någon annan och vad innebär det? Jag har varit och läst på blogger för att förstå vad dom menar... men är inte säker. om jag gjort nåt fel vill jag gärna få chansen att rätta till innan dom eventuellt beslutar stänga min blogg.

Så nu skriver jag inte mer innan jag vet......5 kommentarer:

 1. Eva i Halmstad04 juni, 2007 17:51

  Va bra då vet vi att du finns. Jag fattar inte alls vad de är som har hänt, men jag har svårt att se att du har gjort något fel. Din blogg är ju urtrevlig (kan man säja så?)
  Föresten mitt olivträd har fått fnatt växer som om han ( den ) var i Italien.
  Ha de gott,

  SvaraRadera
 2. Hoppas att din blogg får vara kvar den är ju så mysig kram på dig/Majsan

  SvaraRadera
 3. Oj!! Jagser att det var ett tag sedan, men vad hände efter? Skönt att du är kvar, du har en jättemysig sida/kram

  SvaraRadera
 4. Hej Annelie,
  här
  kan du läsa hur det gick... Tack min vän för vackra ord

  SvaraRadera