Det blev ingen längre vila...

men jag har iaf hunnit med lite renovering... etiketterna fungerar igen, profilen oxå, fast jag har lagt till en presentation sen har jag hämtat hem lite från gamla bloggen som finns här.
Vad mer har jag gort... jo, bytt namn till Trolltyget - ängel kändes lite förmätet, fast det är klart "Beskedlighet är en dygd, men man kommer längre utan den!.."
Sen har jag pyntat lite... Lagt till en gästlista, det betyder inte att de som står där inte är mina bloggvänner, men jag ville dela upp det lite grann, så det bara inte är en lång harang av länkar.

Så nu tar det väl fart igen... men som sagt, det är fortfarande sommar så vi får väl se hur aktivt det blir med bloggandet.

Tack för alla gulliga hälsningar.... *GLAD*

5 kommentarer:

 1. Du kunde inte hålla dig härifrån :D

  Välkommen tillbaks, vännen!

  SvaraRadera
 2. Nä... och sen var det ett tjat från Fadern Smeden

  SvaraRadera
 3. Det är ju som att skaka på en kettcupflaska! Först kom ingenting, sen kom ingenting och så kom ingentingSkakar hårdare men kom ingentin skakar en gång till PUFFFH oj där kom hela flaskan!
  KraaaaaaaaaaaaaaaaM på dig!

  SvaraRadera
 4. Hallå på dig tjejen.
  Jaha du fixar och står i ser jag. Jag ligger på latsidan när det gäller bloggen, ska väl bli bättre när vädret tillåter, man kan ju inte sitta inne när solen skiner.
  Ha nu en fin midsommar och var jätte rädd om dig och de dina
  kramis

  SvaraRadera
 5. Faur: Jo du... jag kände allt hur du skakade, klämde och tryckte. Fick du så du teg en stund nu då *skrattar*
  Kurrelina: vilken sol?

  SvaraRadera