Fötter , fötter, fötter

Nu har det konstaterats - jag är ett Troll, iaf enligt min dotter.
Hon stod igår kväll med huvudet över mina fötter då jag skulle göra en hög tofs på hennes hår då hon utbrister “Du har ju trollfötter!!!” efterföljt av ett hjärtligt skratt.
Sedan ber hon mej på stående fot vända fötterna uppånerpå… och spreta med dom. Något som hon och den ena brodern (den större är för stor för att sitta och tramsa med sin Dampmorsa i soffan numera) har skrattat sej halvt fördärvade åt, då vi vid ett tillfälle suttit och jämfört våra fötter.
Nu hör till saken att jag och Gerda-Thyra också diskuterat fötter häromdagen, då vi provade våra Tossor, vi hade samma åsikt "inte tycka om", bara våra egna och småbabysars.
Men jag visar ändå denna bild av mina numera s.k. Trollfötter. Sen får var och en tycka vad den vill. Några slimmade smala-fram-i-tån-fötter lär jag aldrig få. Men trots mina små korvar till tår, står jag ganska säkert förankrad på denna jord (för det mesta iaf).
Detta inlägg får nog avslutas med en trollkram

9 kommentarer:

 1. Trollfötter =D det har jag aldrig hört förr..... du har söta korta tår, jag har långa fula tår..... var av orsaken till att jag aldrig brukar måla dem..... för att det inte ska riktas uppmärksamhet mot dem, men igår slog jag på stort och köpte rött nagellack som jag ska ha på fredag....

  En häxkram till dig

  SvaraRadera
 2. Det var väl söta fötter. Ser faktiskt ut som det är min ena systers fötter.
  Hon har små korta tår.

  Jag får höra av dottern att jag är ett troll. Jag har sånt hår, säger hon.
  Ska hon säga, som är lik sin mamma. *fniss*
  Kram Stina

  SvaraRadera
 3. Ha ha ha den var bra menjag visste inte att trollfötter såg ut så där, har inte sett några heller men;) Annars små o gulliga fötter verkar det vara i mina ögon:)

  SvaraRadera
 4. Det var jag som skrev ovanför kan jag tillägga;)
  Kram kram

  SvaraRadera
 5. Och dom har du tvättat just för detta ändamål?
  Var och hälsade på henne som fick dig att skratta,jag förstod det!

  SvaraRadera
 6. Se där, vad kul det blev med alla dessa fötter... länga tår eller korta, här som står på ända, fast även där så min dotter att jag såg ut som ett troll när jag plattade det första gånen.
  Tvättat dom gör jag varje dag min käte Faur.
  Jag håller med dej Puma, trollfötter är STORA inte små som mina.

  Godnattkram till er alla *vinkar med tårna*

  SvaraRadera
 7. Jag har breda ankfötter, ha en riktigt trevlig Sveriges nationaldag.

  SvaraRadera
 8. Fin o mysig blogg du har men "dampmorsa"??
  Har du damp förstår jag uttrycket men i annat fall har jag svårt att förstå detta uttryck, inget roligt för de som har diagnosen, de hade gärna sluppit lidandet...kalla mig gärna humorlös men jag vet vad jag talar om. Klingar lika illa som cp-barn o liknande skällsuttryck o liknande..

  SvaraRadera
 9. Hej Anonym... kul att du skrev vad du tyckte, däremot gillar jag kanske inte att du väljer att vara anonym och egentligen hade jag inte tänkt svara av den anledningen men eftersom denna fråga beör mej så får du ett svar ändå. Först, det är mina barn som anser att jag dampar mellan varven. Sedan, om jag hade varit barn idag hade jag nog kanske fått den stämplen. Till sist, min åsikt om damp och adhd tillhör nog inte den som proffessor Gilberg profeterar, istället anser jag att människor med adhd behandlas lite som vänsterhänta förr i tiden. Jag har jobbat som stöd för barn med svårigheter, jag har gått kurser och utbildningar i detta ämne. Jag har aldrig haft problem med dessa barn - kanske för att jag har sett dom som friska individer istället för personer med hjärnskador.
  Men visst, förstår din liknelse när det gäller cp-barn etc... men nu var det ändå mej själv jag skämtade om. Och jag tror faktiskt att de som har diagnosen skulle må lite bättre om de kunde skämta om det...

  Hälsa gärna på igen och skriv en rad... även om du inte vill ge en adress eller länk som visar vem du är så kan du väl ge dej själv och mej ett namn, spelar ju ingen roll om det är ditt riktiga, men lite roligare än att kalla dej Anonym

  ps. damp och mbd är ju inte heller några medicinska namn längre ? ds.

  SvaraRadera