Denna bild av Carl Larsson

får bli symbolen för det musikstycke jag valt att idag lägga in uppe i musikhörnan... jag älskar denna sång av Dolly Parton och även om Carl Larssons "röda kappa" inte är flerfärgad så tycker jag den är passande.

"...My coat of many colors
That my momma made for me
Made only from rags
But I wore it so proudly
Although we had no money
I was rich as I could be
In my coat of many colors
My momma made for me...

...But they didnt understand it
And I tried to make them see
That one is only poor
Only if they choose to be
Now I know we had no money
But I was rich as I could be
In my coat of many colors
My momma made for me
Made just for me"Jag tänker många gånger på hur lyckliga barn är för de små sakerna i livet och hur äkta kärlek är så mycket viktigare än pengar att materiella saker... Mina egna barn har alltid varit glada över småsaker... *ler åt minnet* hur den store sonen fick en docka av en liten vän, smutsig, trasig, i mina ögon ful... han älskade den över allt annat.

6 kommentarer:

 1. Så ska det vara. Enkelheten full med Kärlek. Puss

  SvaraRadera
 2. Min kära dotter! Tänk om det var så för alla!
  I dag ska det ges och fås i mängder.Det ska bräckas vem som har det dyraste!
  Jag håller med dig det är inte det som är något värde i. Det är det du här talat om! Så KRAAM på dig som inte fåt dyra saker men hjärtan och kärlek har du fått!

  SvaraRadera
 3. Glömde att säga: Du vet väl att det hängerb flera Karl Larsson på väggarna som blir dina!
  Kraaaam igen! Sången har jag ju på datorn!

  SvaraRadera
 4. Puss på er båda Stina och Far, om du inte misstycker far så hoppas jag det lär dröja innan jag får dom *ler*

  SvaraRadera
 5. Du är så klok, som vanligt.
  Kram

  SvaraRadera
 6. Kommer in här och hälsar på hos hjärtevännen.
  Hoppas att du har en bra dag idag. Puss

  SvaraRadera