Tillägnat min far...

är den målning som jag gjort av mej och min bror en gång (far har den tydligen som datorbakgrund, mamma har fått målningen ör längesen, så han får tyvärr nöja sej med det).
Mitt namn har jag fått efter denna sång "Lili Marlene" och inte som många tror min namne Dietrich.

Jag är faktiskt väldigt stolt över min Far som börjat blogga och värmer järnen rejält i sin smedja (akta så du inte bränner dig) även om vi har olika åsikter och senaste diskussionen tog 3 timmar (tur jag har Telia alltid)

Tänker tillbaka på hur jag stod med kökslådor och luckor och annat fysiskt material för att förklara hur datorn, mappar, fönster och annat fungerade, med ett leende. Tro´t eller ej, han ringer så snart allt inte fungerar, häromdagen hade han inte kommit ut på nätet under en hel timme, han tror tydligen att internet är som en motorväg där det aldrig händer en olycka eller av andra skäl blir stopp i trafiken. Han skrattade gott och insåg att han nog fick bida sin tid en stund.
Detta sagt med Änglaströssel

5 kommentarer:

 1. Nu plöttsligt har jag fått ljud på bägge två! Men jag vill ha Lilli Marlene så jag kan spara den!

  God natt, sov gott dröm vackert (t.ex. om mig, thihi)!

  SvaraRadera
 2. Kommer med posten, fast jag tror du redan har den...

  SvaraRadera
 3. Aha är det smeden som är din far! har varit och läst hos honom.Söt tavla

  SvaraRadera
 4. Oj vilken talang du är som kan måla så och allt annat! Mysig blogg med såå mycket att se och läsa! Tack för besöket hos mej och att jag kan sätta lite "guldkant på ditt liv" med, det gläder mej!
  Nu ska jag kika vidare i din spännade blogg!! Mari.

  SvaraRadera
 5. Vart tog det vägen där jag tackar för detta spec. till mig och där jag talar om att det inte var en timme utan 11 timmar?
  Det du lagt in här var ju ett vanligt mail. Men låt stå ändå!

  SvaraRadera