Tack Gunilla

Hej, tack för att du satte dina små änglamärken i min blogg så jag hittade hem till dej. Skriver till dej här eftersom jag gärna vill låta andra hitta hem till dej... Jag är så rörd över ditt öde, dina vackra inlägg, och sköna bilder. Jag skall skicka din adress till min väninna som ju förlorade sin son (vet inte om du läste det i min blogg) och hoppas att hon kan hitta några trösterika ord hos dej.

Den bok jag läser just nu handlar i första delen också om döden... om hur barn reagerar och vuxna, och dessa i förhållande till varandra. Jag citerar några rader
"... inget barn frågade - ingen vuxen talade med barnen om vad som hänt. Idag vet jag att barnens 'radar' känner in, om det är ok eller inte att ställa frågor"

Välkommen tillbaka Gunilla... kul att du hittade hit och tyckte om


4 kommentarer:

 1. Det gick...det funkade ..herregud vad lycklig jag blir!!! Jag har ju inte kommit åt att skriva kommentarer här hos dig på jättelänge....bäst att skriva JÄTTEMYCKET nu då...ifall jag råkar ut för samma sak igen :=) Jag vill tacka dig av hela mitt hjärta för ditt sköna glittrande änglaströssel som du låter singla över mig allt som oftast!!! Det värmer och blir mjukt som bomull i hjärtat...du skriver alltid så personligt och är ärlig och rak. En kvinna med ett STORT hjärta och en säck änglaströssel lite så där nonchalant slängd över axeln :=) Nu skriver jag kommentar till din väska också ifall jag inte kommer åt det inlägget.....den är söt och ge inte upp....du fixar det!!!Låt det ligga till sig lite.....Du och Gerda- thyra hade en blöt men säkert jätterolig utflykt tillsammans .....ett härligt träd....och Gerda -Thyras clematis var ju så vacker...en bra skärpa i bilden ......vad har du för kamera!? Jag har ännu inte köpt mig någon kamera men rätt vad det är så slår jag till...måste vela färdigt först :=) Åh vad det känns skönt nu när jag kunde skriva lite inne hos ditt....en STOR kram från Clara och Moltaz tackar för kramen......han har precis suttit under filten med sin matte och kraskat på chips.....tokig katt det där!!! Kram igen

  SvaraRadera
 2. *bara ler och suger åt mej*
  Nu suger jag på den karamellen till i morgon och skriver mer svar till dej då om hur glad jag är att du äntligen lyckades ta dej in...
  kram i megaformat

  SvaraRadera
 3. Tack snälla du för ditt inlägg. Jag har även skrivit en bok, som nyss har kommit ut, där jag genom mina dikter och tankar tar er genom mina två år som mamma i sorgen efter mitt äldsta barn.
  Boken heter "Sorgen är kärlekens baksida Aldrig skall jag sluta älska dig"
  Kram Gunilla

  SvaraRadera
 4. Kul Gunilla skall rekommendera den och kanske så småningom själv läsa den

  SvaraRadera