Svar till några kommentarer

Clara: du är för söt... "sand i ögonen" *fniss* ps. kommentaren är i inlägget ovanför länken

Faur: har du hittat till musikhörnan nu då? Och tack för det fina reklamen i din blogg

Witch: tack för dina gulliga ord, ber oxå om ursäkt för kluddandet i din blogg, om du vill ta bort det så gör så. Det kom trolltyg i tangentbordet - skrev jag glad så blev det typ orlega.

Filifjonkan: Tack för dina ord om mina stenpartiväxter som Gerda-Thyra frågar om dom heter. Jag har skrivit lite mer om dem i samma inlägg.

Clara och Stina: hoppas ni får tillfälle att smaka på räkpastan en annan gång, Filifjonkan: Har du köpt några räkor ännu?

Clara: Det är min dotter som hittat denne konstnär, en del målningar kanske är lite si och så vad gäller om man tycker om dom, men skicklig är han och jag lämnar en länk här till Mark Ryden. Dottern har dessutom gjort en hel del bildarbeten med honom som inspiration. Lägger ut någon av dom senare om jag får.

Nette och Hannele: precis som ni känner med mej... så går mina hjärtetankar till er och alla andra givetvis oxå. Tack för beröm Nette i min fars blogg

Gerda-Thyra: Leran ligger på diskbänken, men jag sitter ju hääär, men nu avsluter jag snart detta inlägg och startar med Änglahänder och fötter.

HeiGrim, Yvonne, Sigrinn, och Millis: *vinkar* och säger hej och tack till Gerda-Thyra som, som vanligt har koll på saker åt mej.

Nina: Har "din toksida" försvunnit ännu? jag har glömt adressen så jag kan inte kolla, men jag skrev ett mail till blogger om det, tydligen kan dom bara engelska och man ser ju liksom inte på bilderna direkt vad som ligger bakom länkarna i bloggen.
Kul det du skrev om Baur och trollen i ens barndomstankar.

Ni skriver alla så gulliga kommentarer, blir glad när ni varit inne och lämnat era små Änglatosseavtryck (")(") (menar ej de där som ligger i alla hörn)
Och som vanligt hoppas jag inte jag glömt någon i hastigheten.

SLÄNGER LITE ÄNGLASTRÖSSEL ÖVER ER ALLA

3 kommentarer:

 1. Tack för änglaströsslet, kompis!
  Har du något brunt garn liggande och skräpandes?

  SvaraRadera
 2. "Toksidan" är borta! Tackar för änglaströssel, det behöver jag vissa dagar för att kunna glittra.

  SvaraRadera
 3. Tack för änglaströsslet...det behövde jag idag! Jag har tagit lite semester i bloggandet nu men är inne och kollar på mina bloggvänners sidor ibland när jag har tid.
  Ha en skön sommar!
  Kram

  SvaraRadera