Städdag

Tyvärr måste datorskärmen rengöras ibland , men det är ju jobbigt att göra ren den invändigt. Men jag hittade en lösning här.


8 kommentarer:

 1. Visst e den bra.
  Tackar för inläggen hos mig o hälsningen gick fram från Thindra;)

  SvaraRadera
 2. Ja nu ser jag mkt bättre, men tyvärr försvann nästan alla genvägarna, en del blev bara halva kvar!

  SvaraRadera
 3. Har hittat hit och kommer tillbaka. Kram/Majsan....;-)

  SvaraRadera
 4. Kul att du hittade till min blogg och till Einstein. Jag har startat en blogg till där jag tänker lägga ut lite mer av mina alster i takt med att de blir klara.....Hoppas bloggen skall bli en positiv "stressfaktor" för mitt skapande så att jag lägger mer tid på min kreativitet och mindre tid på annat. Som städning - av hus eller datorer. Bloggen hittar du på www.jeanetteshandmadestuff.blogspot.com. Välkommen att hälsa på!

  SvaraRadera
 5. Jaha du har publiserat mitt mail! Men att du har lagt ut denna rolighet har du förstört för mig. Den hade jag sparat för att ha till förste april!
  Men nu vet ju alla den!

  SvaraRadera
 6. Den var bra! Jag har använt den nu så min dator är jätteren och fin nu!!
  Kram

  SvaraRadera
 7. Den var bra, min datorskärm är nu så ren och fin. Snor med den och lägger på min blogg också så att fler får sina skärmar rena och fina... och slipper misstolka ord och bilder :-)

  SvaraRadera
 8. Den var bra du tjejen. Ska försöka fostra min Kurris så han fixar skärmen åt mig. Vet du! När jag hamnar på din sida kommer jag nästan inte därifrån, det finns ju så otroligt mycket fantastiskt både i ord och bild Ha en fin dag Kramis

  SvaraRadera