Solsken en regnig dag som denna

Vill visa denna lilla mimiträdgård med en liten berättelsePå vår gård har det bott en kvinna i många år och som skötte om "sin" (den är ju igentligem inte hennes privata) lilla plätt framför balkongen... ingen annanstans finns det så mycket blomprakt, (för fastigsägarna har väl inte råd till sånt) till glädje för oss alla som går förbi varje dag. Hon såg också alltid till att det fanns vatten och mat till fåglarna utställda lite varstans på gården.

Klart man undrade vad som skulle händaa den dan hon inte fanns där mer, kanske undrade hon själv detsamma.

Den dagen kom, och man hoppades att fastighetsägarna skulle fortsätta hållla fint på denna lilla del av gården...

Men nu har det flyttat in en ung tjej och hon sköter om detta med stolthet, hon såg det som sitt arv både vad gäller blomster och våra kvittrande vänner. Sånt tycker jag är underbart... hon är inte på något sätt släkt eller vän till den gamla damen, men hennes lycka när hon insåg att hon fått detta lilla skötebarn på köpet när hon hon flyttade hit.

Änglaströssel över sådana människor.

4 kommentarer:

 1. Hej Trolltyget!
  Jag tror att jag har kvar spetsar (utan arsenik) i stugan som du då ska få sen!
  Ja här försöker vi också ha det fint medblommrabbater, men tyvärr blir detstulet i dom!
  Stor,stor kram från faur

  SvaraRadera
 2. Å...kanske den gamla damen var en ängel som visade oss stressade nutidsmänniskor lite av det vackra som finns att se om man vårdar det. Härligt att tjejen tog över.Finns det en himmel kommer en sådan liten tant dit och i så fall ler hon åt sin skapelse just precis nu..:)) mer änglaströssel över detta

  SvaraRadera
 3. O vad härligt att läsa om något så fint ... både den gamla damem , den unga tjej som flyttade in i lägenheten och Ni andra hyresgäster hade verkligen tur!!!
  Önskar Dej en underbar Pingsthelg!

  SvaraRadera
 4. Hej Eleonor, visst är det härligt... härligt oxå att du hittade hit och fann något du tyckte om. Välkommen tillbaka.

  SvaraRadera