Små barn filosiferar

Ett av "mina" barn (5år) satt hemma hos sin tjejkompis och filosoferade då flickan plötsligt säger
- Det är Gud som bestämmer.
- Nähä du, svarade pojken med bestämdhet, - Det är Marlene som bestämmer!

Denna lilla historia skriver jag med en liten glimt i ögat till de kommentarer i mitt businlägg på Bengt-Alfreds blogg som tydligen skapade en del funderingar om smädelser. Sedan får var och en tänka som den vill.

Och skulle nu någon tycker att jag måste varit en elak fröken så kan jag berätta att anledningen till att pojken svarade som han gjorde berodde på att han ofta sa "men det får jag för mamma" och mitt genmäle blev då "det är möjligt men här och nu är det jag som bestämmer"


1 kommentar:

  1. Det är en såååå söööööt liten anekdot...och tänk att dessa små barn är stora nu....

    SvaraRadera