Nu ser jag er *fniss*

Äntligen har jag fattat det där med atom, rrs och prenumeration etc. Nu har jag lite mer koll på mina bloggvänner och vad dom skriver. Fast jag måste tydligen använda firefox som tyvärr är lite långsammare. Men det är nog värt det. och slippa springa tillbaka till min egen sida hela tiden för att ta bussen därifrån. Phu, nu ser jag rätt in genom rutan... jag säjer bara "beem me up"

En liten yttreligare förklaring kanske behövs. När jag fattade vad RRS och Feedback var och började använda firefox istället så ser jag direkt iom det är några nya inlägg hos mina bloggkompisar.

Tjingeling och tingeliting

3 kommentarer:

 1. Vad ser du då... jag fattar ingenting!? Ser du mig nu? Och vad ska du göra med mig och vad är det som har blivit annorlunda....?

  SvaraRadera
 2. Jag undrar det samma som gerda-thyra!
  Vad tog ordet"HÄR"VÄGEN SOM MAN SKULLE KLICKA I???
  Jag säger det då vad du gör det krångligt för mig ditt trolltyg.
  Mina kramar som vanligt!

  SvaraRadera
 3. Gerda-Thyra, min lilla vän svaret har du redan fått per telefon... eftersom du inte klarade av att vänta *ler*
  Men jag skall ge ytterligare förklaring i inlägget.

  Faur får vänta med förklaringen tills vi pratas vid, men vad gäller det där med att klicka så tog jag bort det och förklaring till det får du per telefon. Du har iaf fått mail om det hoppas jag. Jag slår en signal imorgon och hjälper dej.

  Kram på er båda... hoppas ni inte slog i hakorna allför hårt *blåser på det onda*.

  SvaraRadera