Med Systemkamera eller inte i Grekland?I Claras linneskåp har frågan ställts mot en vanlig digitalkamera... och jag minns plötsligt förra årets resa till Grekland. Vi besökte för första gången Naxos, en underbar liten ö där jag sprang runt och fotade som en galning bland de trånga gränderna (byggt för att villa bort fienden).
Vi skulle vidare med annan båt så det var bråttom.
Men även en vanlig dig-kamera har ju inställningar som jag mixtrat med för att ta "finare" bilder. Men ack, fotona tog in för mycket ljus, och det kan ni ju tänka er blev mycket i detta solens land.

Nu hade vi ju lite tur eftersom vi tog den vägen hem i kvällningen och kunde därför åtminstonne få några "bättre" bilder trots allt.Inte förrän vi kom hem igen fann min man ut vad som var felet. Å jag kan säja att mitt val när det gäller kamera är
-jagskötermejsälvkamera. Sedan skulle det väl inte skada att ha en av varje sort.
1 kommentar:

  1. Såja,nu börjar du komma med de berättelser och bilder som jag gillar så mycket och tänker på din första hemsida!
    Den där om att vem som bestämmer, lovade du ju att kommentera med i min smedja. Den hade suttit bra där!
    Kra och åter kram från faur!

    SvaraRadera