Lite mer om RSS etc.

Som jag skrev i tidigare inlägg så har jag nu förstått mer av detta och nu behöver jag inte snurra runt och leta efter eventuella svar till kommentarer. Nu kan jag alltså "prenumerera" på det inlägg där jag kommenterat. Nu undrar jag bara om det är bara jag som fattat så lite hitills och om ni andra redan använder er av detta...

Sen har jag lyckats klura ut hur jag kan använda olika teckensnitt i inläggen oxå, skam den som ger sej.
Men jag fattar fortfarande inte varför det inte syns under inlägget vilken etikett den tillhör... någon som kan hjälpa mej... snälla *lägger huvudet på sned med bedjande ögon*

5 kommentarer:

 1. Men du vännen...
  När du skriver ett nytt inlägg...har du inte en lång ruta under inlägget som du kan skriva in det i?
  Kram Stina

  SvaraRadera
 2. Jag fattar inte heller nåt om sånt där...

  SvaraRadera
 3. Stina: Jo då... och allt hamnar i rätt etikett, men i alla andras ser man under själva inlägget vilken etikett det är skrivit i. När jag tar standardmall så syns det men inte när jag använder nån av de andra.

  kram och tack för att du försökte hjälpa mej.

  Marika: Det är ett knåpande utan dess like ;)

  SvaraRadera
 4. Den här sidan kanske är något för dig? http://www.bloggtips.info/

  SvaraRadera
 5. Tack Sigrinn, tar mej dit medetsamma och ser vad det kan ge...

  SvaraRadera