Lapp på lapp på lapp......blev det istället för så mycket broderi utav mina tyglappar.
Men kul var det. Jag vet inte om det syns men Zorns Rosita är klädd även hon i små lappar, en klänning med små broderade blommor och en spetssjal, samt en liten kappa. Hennes hår har stylats med broderier, och så även dekoltaget.
Jag tror det är första gången jag gör något utan att veta vad jag skall ha det till. vanligtvis brukar jag veta... det kan vara till någon speciell person eller något jag vill ha till mej själv (men oftast då någon speciell användning) och så klart om det varit en beställning, utställning eller försäljning.
Jag funderar på att göra en sommarväska av det, men det är mycket jobb för att bara slitas ner... eller kanske bara hänga på väggen. Den kan ju även bli ett kort att uppvakta någon med. Nu läggs den iaf undan för ett tag, så får vi se vad jag till slut bestämmer mej för.
Måste berätta om fjärilen... jag var inte helt säker på var jag ville placera den, så jag lade den vid sidan och bad fyra st i min familj ( vid skilda tillfällen) placera den där de tyckte den passade bäst: alla lade den på samma ställe, vilket faktiskt inte var där jag själv hade planerat den.
Nu är det snart dags för nya projekt, men har lite till att avsluta innan dess.

3 kommentarer:

 1. Det er så spennende å titte inn på din blogg, kreativiteten blomstrer.....Ha ei trivelig helg!

  SvaraRadera
 2. Kul att se din Rosita! Jättefin. Hon har en vacker klänning!

  Jag blev sugen på ännu mera Zorn nu, blev inspirerad!

  Ha en fin helg/Åsa

  SvaraRadera
 3. Hej Åsa: Hoppas du tittar hit och talar om när din inspiration har omsatts i något som du lägger på din blogg, annars kanske jag missar det - eftersom det är nästan omöjligt att hinna med att besöka alla alltid.
  Kul med Zorn iaf.

  SvaraRadera