Kärt barn har många namn...


eller kärt namn har många barn. Nu har jag blivit Häxa också, enligt Clara med Linneskåpet. Jag har uppdaterat min profil där du längst ner kan läsa om mina övriga epitet.
Som sagts tidigare "Att vara Häxa handlar nog mest om ett öppet sinne, tro på sig själv och inse att kraften sitter i tanken"
Så vi kan väl kalla det tankeöverföring Clara, med andra ord... du är nog lite häxa själv du *blinkar med ett öga* Få se nu om du kan i din häxbryggd koka ihop nåt bra i "huvudet"
Som förklaring följer här tidigare samtal i ämnet:

Trolltyg & Änglaströssel sa...
Jag skjuter väl både Trolltyg o Änglaströssel ... tycker din sida blivit helt underbar (även om jag är dålig på att kommentera) men jag älskade din gamla header med linneskåpet *saknar*. Den visade ju precis vad titeln säger. Du skulle ju kunna hitta en bild på ett gammalt linneskåp med halvöppna dörrar att lägga som sidoram på det gamla "linnet" (nu när du kan redigera bilder så bra). Så, nu var det sagt, kanske är jag ensam om att tycka så. *kamar om*
Clara sa...
Svar till Trolltyg & Änglaströssel: Är du en sån där häxa eller...som kan läsa andras tankar :) Jag har en bild inne i huvet och har haft hela tiden, med ett skåp med linne och krusade örngottsband och lavendelknippen. kanske någon sydd trashy angel som sitter och viftar med benen utanför kanten......kan du se det framför dig, jag tror det iallafall :) Den kommer inom kort ...jag lovar ! Den bilden jag har nu var ett glädjeskutt jag tog när jag upptäckte att Blogger hade gjort det lättare att lägga upp bild i headern. Var ju bara tvungen att ändra då...när jag helt plötsligt inte behövde några kunskaper i HTML. Kastade mig ut i trädgården och arrangerade virkade dukar och annat, du kan väl nästan se det framför dig! Tack för dina tankar min vän...vi tänker nog rätt lika verkar det som :) Stor kram!!!

1 kommentar:

  1. Få se nu......hur var det jag brukade göra?
    Jo var det inte...jo,nu kom jag på det...ett spindelben, två fläsksvålar som jag kastat två ggr över höger axel när det var full måne, mittenbiten på en skosula (vänstersko) som jag gått två varv medsols runt drakgrottan med....ja det var nog allt... och så röra med en åra från vikingabåten....trettiotvå varv medsols och sjuttioåtta motsols.....(tala om att få tennisarmbåge) :) nu ska det nog strax vara kl......*POFF*BANG* SPRAAAAK*......*host* *host* nääää, det blev inte rätt denna gången heller...aja,den nya headern i Claras linneskåp får vara kvar ett tag till....får vila min arm nu och göra ett nytt försök imorgon!
    Många häxkramar från Clara :=)

    SvaraRadera