Har startat mitt nya projekt...

  
...med detta virkeri i köket eftersom jag ville sitta vid min morsdagsbukett och "lukta på blommorna"... men flyttade mej senare i i min soffhörna och tog blommorna med mej.Här har jag ett fat/skål där jag alltid kan lägga diverse saker som jag använder för tillfället, broderisax, garn, nåldyna etc.
Just nu är det inte så mycket eftersom jag rensade upp efter att
tygcollaget blev färdigt.


Sedan kan man ju undra vad en datormus och virket nedan har med varann att göra. Jo, tålamod är inte en dygd hos mej iaf.
Hittade ett så underbart mönster på Drops... så vad göra , slänga sej ner bland garnnystan och hitta nåt passande och sedan sitter man framför datorn och virkar.
Göra som man "borde" printa ut allt i lugn och ro, titta efter vad garn och virkstorlek som behövs, och sedan i lugn och ro sätta sig i en skön soffhörna och njuta. Nä,då.... det ska!!!! vara nu, nu, nu!!!!

Nån som känner igen sej *hoppas* *vill inte vara ensam*

4 kommentarer:

 1. Är du inte i din och Gerda-Thyras verkstad så håller du på med sånt här och mkt annat.
  Det är inte undra på det enda man kan höra i telefonen när man ringer är: Kan inte svara nu, ring lite senare!
  Nu är klockan mkt så nu får du godnattkramen!!

  SvaraRadera
 2. Det ska vara nu, nu, nu... och helst i går redan :-)

  SvaraRadera
 3. Jaha vad håller du nu på med?
  Kram på dig!

  SvaraRadera
 4. Jag bara fnissar åt både Nina och Faur.

  Jag ser att du förstår med råge Nina... Faur han förstår nog fast i andra sammanhang än sticke och dylikt.

  Kramar till er båda

  SvaraRadera