Fredagsgott med tsatsiki


Vill passa på att berätta hur man får en ännu godare tsatsiki. Utöver det vanliga youghurt, vitlök och gurka smaksätter man med saften av en halv citron, 5 msk olivolja och en tsk mycket fihackad dill. Detta till ca 7.5 dl youghurt.

Som ni der på bilden har jag valt att servera chips och i detta fall kalkon till. Men givetvis är det lika gott med kyckling, revbenspjäll eller vad annat som tilltalar smaklökarna (eller vad kylskåpet bjuder.
Smaklig spis önskar trolltygsängeln
Andra bloggar om: , , ,

3 kommentarer:

 1. Och du kan inte vänta på mig tills jag kommer! Taskigt
  Så jag går till nästa inlägg med det samma så hej på dig kommer ova om någon minut!

  SvaraRadera
 2. Men vad fruktansvärt gott!
  Ja, jag kommer nu!:-) Kram

  SvaraRadera
 3. Oj vad gott det ser ut! Ska prova ditt recept på tsasikin nästa gång.

  SvaraRadera