En spetsduk blev en väska blev...

... bara en himla massa foder som blev en komlett galen Marlene.

Jag blir tokig på sånt där sladdertyg... värre en trolltyg.
Det ligger ju inte still.

Nu sätter jag mej här istället, datorn står ju åtminstonne still, hoppas jag...Lugnar väl ner mej om en stund, ska försöka laga mat istället... men ville ju ha väskan färdig först... kan inte vänta *arg* *sur* *ilsk*

6 kommentarer:

 1. Jag hjälper dig imorgon.... kvällen rann liksom bara iväg! Jag och Jacob bakade och så har jag chattat med David, hans telefon funkar inte längre.....

  SvaraRadera
 2. Inga problem vännen. Jag går tillbaka till min ursprungstanke och då blir det rätt... måste bara köpa en bit tyg till.
  Vi hörs, för jag undrar om jag samtidigt skall köpa dom däringa 10 metrarna som vi pratat om.

  Puss på dej

  SvaraRadera
 3. Hur går det med väskan? Blir den klar och förevisad snart? Jag väntar med spänning....!
  För övrigt så kan jag meddela att kameran återfanns i stugan....

  SvaraRadera
 4. Såg att du hittat kameran...
  Hälften av fodret är klart, inväntar bara att alla klivit upp och avslutat morronbestyr som bl.a frukost så att det blir lite stiljte runt omkring mej.

  Kram

  SvaraRadera
 5. Vet vad du menar med sladdertyg. När jag sydde mina gardiner till vardagsrummet, trodde jag att jag skulle mista allt förstånd. Det levde sitt eget liv under hela tiden jag höll på.

  Först när jag såg ditt tyg tänkte jag...men det är ju samma som jag har till mina gardiner. Men sedan när jag klickade på bilden för större storlek, såg jag att det inte var riktigt samma mönster. Men oj vad likt ändå.

  Jag förstår att du hade ett litet helsike med tyget. Jag försöker verkligen att undvika den sortens material till tyg i fortsättningen.

  Söt liten väska!

  SvaraRadera
 6. Erika. *fniss* Ja du, det kan gå troll i mycket. Tyget är inte gardintyg utan ett möbeltyg som liksom är gummerat inuti. Igentligen ångrar jag mej i det valet, men då tickte jag att det kunde va bra vid regn. Iofs passande denna sommar, men...

  SvaraRadera