En kommentar värd sin vikt i inlägg...

... så jag besvarar den här ( och samtidigt får jag ju stoltsera lite)
Claras kommentar: Det gick...det funkade ..herregud vad lycklig jag blir!!! Jag har ju inte kommit åt att skriva kommentarer här hos dig på jättelänge....bäst att skriva JÄTTEMYCKET nu då...ifall jag råkar ut för samma sak igen :=) Jag vill tacka dig av hela mitt hjärta för ditt sköna glittrande änglaströssel som du låter singla över mig allt som oftast!!! Det värmer och blir mjukt som bomull i hjärtat...du skriver alltid så personligt och är ärlig och rak. En kvinna med ett STORT hjärta och en säck änglaströssel lite så där nonchalant slängd över axeln :=)
Nu skriver jag kommentar till din väska också ifall jag inte kommer åt det inlägget.....den är söt och ge inte upp....du fixar det!!!Låt det ligga till sig lite.....
Du och Gerda- thyra hade en blöt men säkert jätterolig utflykt tillsammans .....ett härligt träd....
och Gerda -Thyras clematis var ju så vacker...en bra skärpa i bilden ......vad har du för kamera!? Jag har ännu inte köpt mig någon kamera men rätt vad det är så slår jag till...måste vela färdigt först :=)
Åh vad det känns skönt nu när jag kunde skriva lite inne hos ditt....en STOR kram från Clara och Moltaz tackar för kramen......han har precis suttit under filten med sin matte och kraskat på chips.....tokig katt det där!!! Kram igen
Mitt svar: Vad lycklig jag är då... att du nu äntligen kan titta in ordentligt och inte bara kika in genom fönstergluggen :) Tack för dina vackra ord om lilla mej *näsan i vädret* även om jag kaske inte helt förtjänar det eftersom trollet i mej tar överhanden då och då ;)Jag gjorde som du sa om väskan och helt rätt... det löser sej, men jag har så svårt för att vänta... nu ska jag bara köpa lite mer tyg, sen blir det nog som jag vill.
Kameran är ju ett kapitel för sig, vi planerar oxå en ny, utomhus fungerar den bra men inte inomhus. Det är bara en iten billig sak vi köpte för 5 år sedan. Sen vet inte jag om den blev förstörd sist vi var i Grekland ( kan en kamera ta in så mycket ljus så att den blir förstörd, eller är det bara så att den blivit gammal). Vi får väl önska varanndra lycka-till med nya-kamera-köp. Gerda-Thyra har sin egen lösning... hon gömmer den gamla så att maken går med på att köpa en ny *slänger en änglakyss hennes väg och flinar* *skojar bara* hon hittar den verkligen inte.

Till sist slänger jag iväg en änglakram till dej och Moltaz oxå.


2 kommentarer:

  1. Jag HAR INTE GÖMT kameran....tro vad du vill, men jag HITTAR den faktiskt inte...!!!

    SvaraRadera