Det behövs ju lite växter och blommor


här också. Väljer de jag kallar "när inget annat gror"

De kom igentligen till vid ett misslyckat drejningsförsök. Plötsligt sitter jag där med en lång klump i handen... se nedan. De mindre i hålkrukan har jag arbetat fram för hand då de andra tyvärr har ett lite för ledsamt utryck, men de ger färg på balkongen när som sagt - inget annat gror.



6 kommentarer:

 1. Hej Kompis!
  Här blommar det för fullt, ser jag...är det "stenpartiväxter, tro..?
  Jo, jag har koll på läget inne hos mig! Men du ska veta att ett kort tag så viade jag hela nyllet.... men jag tror att det bara var Filifjonkan som hann se mig....!? Fniss...

  SvaraRadera
 2. Å så söta de var och ägget (vasen) de står i läckert..

  SvaraRadera
 3. Hej! Nu har jag hittat hit också.
  Dessa blommor var verkligen jättesöta! Och dom passar verkligen perfekt i ägget.

  SvaraRadera
 4. Välkommen hit och tack Humlan.

  Ja de passar väldigt fint tillsammans, speciellt när jag berättar att vasen läcker som ett såll... underifrån. Tyvärr är den gjord av 3 olika glasyer som rann ned och fastnade så jag var tvungen att bryta loss den då den var färdigbränd.

  SvaraRadera
 5. Men det är väldigt vackra glasyrer! ;D
  Jag tittade lite på din keramik på hantverksidan också. Du har verkligen känsla för det där! Jag gillar dessutom glasyrer som är lite speciella och det är dina.

  SvaraRadera
 6. Tack elller SURRRRRR kanske på humlespråket. Kul att du tycker så, blir alltid glad över upppmuntrande ord.

  SvaraRadera