Änglafötter och Änglahänder


 Skrevs 13.15
Nu Gerda-Thyra får du hålla koll på detta inlägg *fniss* uppdaterar den efterhand.

Hur många fötter och händer var det nu då?

Igentligen skulle jag behöva låna "min" Ängel som sitter så fint bland dina andra saker på bilderna från kollonin i din blogg, jag har ju ingen egen kvar och har glömt hur jag gjorde själva klumpen. Så ska du dit så får du gärna ta med henne ner til mej en stund. Eller känna efter och förklara.

Till dom som inte vet så är fötterna inte större än halva mitt lillfinger, så det är ett litet knåpande. Sen gäller det att inte få för många vänsterfötter...Sen gäller det att inte få för många vänsterfötter... man kommer liksom in i ett speciellt görande och då hamnar liksom stortån på samma sida hela tiden ;) Sen skall dom paras ihop med rätt ansikte, det är ju lätt när ansiktena ligger i verkstan.

Så... tillbaka med dej nu marlene och fortsätt göra fötter

uppdaterad 10 maj kl 17.31
Nu har jag även gjort en hand... tröttnade på fötterna. Det var mycket lättare med Tomtarna som ju fick stickade sockar på fötterna (även om det var ett
knåp att sticka). Tomtarna finns på min hemsida under "småting", "tomtar och troll"

uppdaterad 11 maj kl 10.04
Ja, då var det dags att fortsätta nu då... uppdaterad 12 maj kl 11.24
Inte blev det nåt gjort igår, hade fullt upp med annat som du ser i nästa inlägg. Hur lång tid har jag på mej?, du min lerkompis. Idag blir det göteborgsvarv och eurovison.


6 kommentarer:

 1. Jasså, det var det du höll på med när du inte hade tid med mig! Sånt händer och----!
  Jodå jag har hittat var man skulle få fin musik att lyssna på. Vilken lögn!det sket sig allt får i min högtalare är det i allafall helt tyst hur mycket jag än klickar eller höjer volymen.
  Men puss och kram på dig ändå!

  SvaraRadera
 2. Jag är mottaglig för både ris och ros :) Kör hårt!

  SvaraRadera
 3. Det där om ett ord på vägen var jättebra, något jag tänkt men inte kunna säga på det viset. Sparar det i min samling av visa ord!
  Samma avslutningsfras som vanligt-------------------!

  SvaraRadera
 4. Å så kul att du gör sådana saker med

  SvaraRadera
 5. Jättefina händer och fötter, tycker de ser kanon ut :)Trots att de är så svåra att göra!

  SvaraRadera