Tack alla som skrivit de senaste dagarna...

Filifjonkan: visst skriver Kalifatides underbart vackert, fast jag streckläste inte utan söööög i mej orden. Änglarna kom snabbt till en gång då jag skulle träffa en massa människor från en Änglalista och ville ge en liten gåva. Tro det eller ej, jag glömde dom hemma och fick skicka dom per snigelpost runt halva sverige när jag kom hem igen.
Witch (min nicklike) och Nina: Änglar är underbara och visst är det lite helgerån med spetsen men samtidigt är det ju återvinning ;) Jag skall be mamma läsa din kommentar Nina.
Tack för att du länkat min sida Witch (bara det inte är dom gamla de skall bort så småningom. De korrekta är denna och den till min hantverksida som finns här. Nina en gång till, jag tänkte länka till din sida men vilken är huvudadressen? Det snurrar ju av en massa falska så du får ge mej den du vill jag skall länka till.
Bengt-Alfred: I tågtabellen kan man typ skriva vilken station man vill till, skriv t.ex politik, tryck på knuff... så hamnar du bland bloggar med det intresset. Du är inte alls glömd men jag är tyvärr inte en riktig Ängel så jag ser inte allt som sker.
Gerda-Thyra: Din header är på plats nu tror jag, och godnatten togs emot som morgongåva ;)
Yvonne med flera: Tack för allt beröm för mitt bloggbyggande och annat. Hoppas du fixar det nu Yvonne, annars får du ropa på hjälp igen.

Hannele och Nina: Ursäkta att jag inte fattade först vad som hade hänt, och kanske lät anklagande i kommentar till Hannele. Nu fattar jag och kan bara säga, FLAGGA sådana sidor direkt. Det vågade jag inte göra först då jag trodde det var "flitigamyrans" riktiga blogg som var hackad. Flaggar man den så försrsvinner den ju snart och jag antar att Blogger tar reda på vilken IP-adress den kommer från och kan stoppa den på ännu tidigare stadium
Ni får utrsäkta men jag har ju alldeles nyss börjat blogga och ahde inte varit in i en endast blogg innan jag började, så det har varit lite rörigt men jag börjar greppa nu.

*vinkar glatt till er alla*

5 kommentarer:

 1. Till Mrln och hennes "husbonde"....
  in på min sida med er.... titta under länkar... "värsta Oscars-galan", eller...?!Fniss

  SvaraRadera
 2. Åh...vad glad jag är...jag klarade det!!!! Tack vare din hjälp!
  Stora kramar till dig Marlene!:)

  SvaraRadera
 3. Jag har flaggat den fejkade bloggen ett par gånger men vet inte om det händer något. Den finns fortfarande kvar, men det har inte lagts dit något mer.

  Min rätta blogg är http://ninajohangarden.blogg.se

  sedan har jag två bloggar till...
  http://ninadenfina.blogspot.com
  http://ninah-design.blogspot.com

  plus två som jag inte använder längre.

  SvaraRadera
 4. Hej Kompis!
  Ha det så trevligt på Valborgsmässoafton!

  SvaraRadera
 5. Det är ju inte lätt att fatta... man har ju inte varit med om sådant förut och man fattar ju inte, att någon förfalskar och kopierar, varför...

  SvaraRadera