Inser att jag flyttat till ett New York i kvadrat...

...när jag hamnade här på blogger. Lika anonym och lika svårt att få kontakt med grannar och det vimlar av folk överallt. Om nu detta var storstaden på riktigt hade jag ju gett mej ut i vimlet och sökt kontakt, hälsat lite på grannarna och så. M.a.o gjorde jag detta igår och inser en sak till... tunnelbanor och annat som hör storstaden till gäller även här och det är bara att "gilla läget" annars får jag väl flytta tillbaka till det lilla samhället bloggagratis där grannarna fanns runt knuten och inte en massa tunnelbanor och motorvägar att ta sej fram på för att titta in på en kopp kaffe.

Så ut i vimllet igen, så får vi se vad vi hittar. Eller så tar jag tåget till bloggagratis och det finns ju även direktbussar till de bloggvänner jag redan känner. *vinkar glatt från verandan*

5 kommentarer:

 1. sidan www.bloglines.com är ett utmärkt sätt att samla sina bloggkamraters bloggar på, man kan till och med lägga en liten knapp i statusbaren som man bara behöver trycka på när man är inne på en sida man vill hålla sig uppdaterad på och besöka ofta
  jätteskönt att få överblick och samla alla bloggar man vill läsa på en och samma sidan, rekommenderas varmt =)

  SvaraRadera
 2. Här är ju jag!!! Ta nu bussen och hälsa på mig på bloggagratis...!! Kom, kom..

  SvaraRadera
 3. Det tar tid att hitta vänner men man får inte ge upp så snabbt utan träget knota på...så dyker de upp så sakta....här kommer det en...hej,hej!
  Kram

  SvaraRadera
 4. Godmorgon det är Filifjonkan från blogga gratis den lilla byn du vet fnissar,,storstäder kan vara spöklika ibland men du får väl promenera mera runt så kanske det löser sig, Tunnelbanor näe rulltrappor näe,,,men en liten grusväg om våren så man ser allt änglaströssel som faller ner . Läste texten den var fin hade du skrivit den själv så kan du säkert lägga ut ett kapitel till vill läsa mer där

  SvaraRadera
 5. Jag ska bara tala om för dig att, nu kommer jag in till dig, hur lätt som helst igen! Det måste ha varit något tillfälligt problem förut......
  Synd att du gick förut, sonen hade annat för sig.... så han kunde inte "ta emot" ännu...fnys

  SvaraRadera