Häxor och Tankens kraft

"Att vara Häxa handlar nog mest om ett öppet sinne, tro på sig själv och inse att kraften sitter i tanken" Trolltyg eller änglaströssel... ja. kalla det vad ni vill men jag tror man är orsak över allt som händer en själv.
Dagens mycket lilla händelse beskriver just detta; Jag travar iväg med "tror jag" 125 kr, handlar först för 99 kr tänkte köpa en godisbit för kronan men låter bli. Utanför affären upptäcker jag att jag bara har 20 kr kvar (femman ligger antagligen kvar hemma och glor enfaldigt) Shit, nu kan jag bara köpa 2 pak mjölk, 3 pak koster exakt 25 kr. Okey... possitiva tankar gäller nu. Hittar tyvärr inga mynt på gatan, ej heller i affären, tänker att då får väl nån ungarna gå senare att köpa mer. Men vid mjölkdisken finns ett paket som misshandlats och jag frågar om jag får den för halva priset. Exakt 21 kr blev det totalt, m.a.o hade jag inte behållt kronan hade det ändå inte räckt.
Så många bäckar små... blir ett helt paket mjölk som jag slipper gråta över då den ej är spilld.

4 kommentarer:

 1. Ibland bråkas det om småpengar. Du sätter här huvudet på spiken. Försök att handla och det fattas en femtioöring!

  SvaraRadera
 2. Jag ska bli häxa i mitt nästa liv ;)

  SvaraRadera
 3. Bengt-Alfred=Faur=pappa på skånska: Du tror ju inte på tankens kraft ändå eller hur? Här i vår affär har dom en liten bössa med småpengar som dom använder när det fattas lite för någon.

  "Kramar om"

  SvaraRadera
 4. Jasså, har dom det....? Den "småpengabössan" har jag missat helt och hållet...!

  SvaraRadera