Det som göms i snö kommer upp i ...tö.


NU hittade jag mina Julgardiner som jag målade för några år sedan. Och eftersom jag inte kan hänga upp dom hemma nu så hänger jag väl dom här så länge. Då kanske jag hittar dom nästa jul ;)

Däremot tulpanerna som jag målade som sommargariner är borta. Dom dyker kanske upp till jul.

Krävs kanske en förklaring här, jag har inte målat på själva gardinlängden utan på 4 bitar vitt linne som jag tråcklar fast på både utsida och insida efter säsång, och det blir ju liksom ingen stor gardin att hålla reda på utan 4 små tygbitar som har en otrolig förmåga att springa och gömma sej. Dessa hade gömt sej i en kista, inrullade i ett annan stor tygbit. "tittut" ropade dom glatt, och tomtarna nickade och höll med.5 kommentarer:

 1. Tack änglaströssel har fått det på engelska.Söta tomtegardiner,,ja jag kommer tillbaks det vet du måste hålla koll om det är nya grejor..Nog har du fått lite påhälsning nu väl ser att det finns lite kommentarer
  Jaha det är enstaka män som har änglavingar men de finns tydligen träffade du en Grekland?? Vad det ser kallt ut där skall solen lysa ju och det skall vara träd och buskar olivträd har jag för mig med.

  SvaraRadera
 2. Filijonkan. Du är så välkommen... men det var inte bara det att få besök... lika mycket var det att hitta hem till andra, men med hjälp av knuff.se lyckades jag hitta hem till andra.
  Min Änglagubbe hittade jag på Konsum ;)
  Jo varmt är det i grekland men vintern högt up i bergen är snörik... men dom slipper kylan lika många månader som vi. Och slasket med för den delen ;)

  kramiz

  SvaraRadera
 3. Jasså, det ät dags att hänga upp julgardinerna nu....Det är till att vara tidig i julförberedelsena......eller för sen, kanske.....

  SvaraRadera
 4. Nydelige julegardiner, og "jula varer helt til påske", sier vi her på berget!? Hva er det med ting som forsvinner i et hus, har klart å rote bort min Hagløfs turbukse.....brukt siste gang i fjor høst, ikke for at jeg går lite på tur, men for at den ikke er noen vinterbukse. Har lett i hele huset maaaange ganger....og finner den IKKE....Så ser du ei bukse av svensk merke suse forbi, gi et lite vink, kan hende den er ute på tur på egenhånd.....

  SvaraRadera
 5. Godmorgon aha ang Grekland ja det låter positivt och för väl då att du fann lite andra med kolla andras länkmanual så hittar du där med ha en bra dag idag fast det är lite kallare.Filifjonkan skall på affären och rejsa...långlista idag skåpen ganska tomma

  SvaraRadera